Startlaphoz Csatlakozz!

Ha pozitívan szeretné értékelni, vagy másoknak ajánlani oldalunkat, kérjük kattintson a +1 gombra! (Ehhez bejelentkezett Google-fiók szükséges.) Köszönjük! Mi a Google +1?

 


Ma a fegyveres és rendvédelmi dolgozók demonstrálnak

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2011. április 16. szombat, 10:07

Ma tartják közös, 24 órás megmozdulásukat a fegyveres és rendvédelmi dolgozók. A szervezők tízezernél is több tüntetőt várnak. A hétfő óta tartó demonstráció-sorozatnak ezzel akár vége is lehetne, ha a szakszervezeteknek sikerülne megegyezni a kormánnyal. Ennek esélye azonban szinte a nullával egyenlő, eddig a demonstrációs bizottság összes tárgyalási kezdeményezését visszautasította a kabinet.

 

   

    Egész heti demonstráció-sorozatuk után ma tartják közös, 24 órás megmozdulásukat a fegyveres és rendvédelmi dolgozók. A résztvevők ma délelőtt 9 óra tán kezdtek el gyülekezni a Hősök terén. 10 óra körül, már több száz ember megérkezéséről tudósíthat a Szakszervezetek.hu. A Hősök teréről 11 órakor indul a menet a Parlament elé, ahol kb. fél 1-től mondják el a felszólalók beszédeiket. A szervezők több, mint tízezer tüntetőt várnak.

    A mai tüntetés támogatottsága jelentős: a rendvédelmisekkel szolidaritást vállalt a Liga Szakszervezetek, a Munkástanácsok, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF), az MSZOSZ, sőt, az Afganisztánban szolgáló katonák is jelezték támogatásukat. A 30 magyar katona, névvel, rendfokozattal és aláírásával erősítette meg nyilatkozatát.


Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ma a fegyveres és rendvédelmi dolgozók demonstrálnak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector