Startlaphoz Csatlakozz!

ÉDSZ Dohánytermék Értékesítők Alapszervezetének közleménye

Mi, az ÉDSZ Dohánytermék Értékesítők Alapszervezetének tagjai, a dohányiparban dolgozó adófizető munkavállalók, aggodalmunkat fejezzük ki a „Trafik törvényként” elhíresült, de a „Fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről” néven megszületett törvényjavaslat körül kialakult anomáliák miatt.

Bővebben




Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége közleménye

Jogunk van a munkához, a tisztes foglalkoztatáshoz, a szociális igazságossághoz, megdolgozunk érte! A megszorítások helyett valódi megoldásra van szükség!

Bővebben




Mérnökök és Technikusok Szakszervezete közleménye

Idén tizennyolcadik alkalommal került megrendezésre a Mérnök-Technikus Bál, a Mérnökök és Technikusok Szakszervezete szervezésében.

Bővebben




KEKSZ és VTDSZSZ: mondjon le a BKV igazgatósága!

Az Igazgatóság utóbbi időszakban hozott döntései minden szakmai alapot nélkülöznek, és nem biztosítják a BKV Zrt munkavállalói számára a nyugodt, biztonságos és szolgáltatás szempontú munkakörülmények fenntartását.A KEKSZ és a VTDSZSZ felszólítja az Igazgatóság tagjait, hogy felelőtlenségükből következően tisztségükről azonnali hatállyal mondjanak le!

Bővebben




Miért kerülnek elérhetetlen távolságba a betegektől a térségi központok?

A 2012. 02. 14-én a Magyar Közlönyben megjelent Nemzeti Erőforrás Minisztérium rendelete a három progresszivitási szinten belül a „legmagasabba", az úgynevezett térségi központba – amelyből összesen nyolc van az országban, s ebből három Budapesten – helyezi a gyermek szemészeti, -orr-fül-gégészeti, geriátriai (idősellátás), angiológiai (ér eredetű betegségek), diabetológiai (cukorbetegség), addiktológiai (pl. alkoholizmus) ellátását.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector