Startlaphoz Csatlakozz!

2012. február 29

Egymillió új munkahely helyett foglalkoztatási katasztrófa

Orbán Viktor és Matolcsy György totális kudarcot vallott a munkahelyteremtésében, pedig a megoldás kéznél van: az LMP zöld gazdaságfejlesztési programja kimozdíthatna minket a holtpontról. Az energiahatékonysági beruházások éves szinten ötvenezer új munkahelyet teremtenének, az adóbevételekből pedig az ehhez szükséges állami támogatás két év alatt megtérülne.

Bővebben




2012. február 28

ÉDSZ Dohánytermék Értékesítők Alapszervezetének közleménye

Mi, az ÉDSZ Dohánytermék Értékesítők Alapszervezetének tagjai, a dohányiparban dolgozó adófizető munkavállalók, aggodalmunkat fejezzük ki a „Trafik törvényként” elhíresült, de a „Fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről” néven megszületett törvényjavaslat körül kialakult anomáliák miatt.

Bővebben




Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége közleménye

Jogunk van a munkához, a tisztes foglalkoztatáshoz, a szociális igazságossághoz, megdolgozunk érte! A megszorítások helyett valódi megoldásra van szükség!

Bővebben




Mérnökök és Technikusok Szakszervezete közleménye

Idén tizennyolcadik alkalommal került megrendezésre a Mérnök-Technikus Bál, a Mérnökök és Technikusok Szakszervezete szervezésében.

Bővebben




KEKSZ és VTDSZSZ: mondjon le a BKV igazgatósága!

Az Igazgatóság utóbbi időszakban hozott döntései minden szakmai alapot nélkülöznek, és nem biztosítják a BKV Zrt munkavállalói számára a nyugodt, biztonságos és szolgáltatás szempontú munkakörülmények fenntartását.A KEKSZ és a VTDSZSZ felszólítja az Igazgatóság tagjait, hogy felelőtlenségükből következően tisztségükről azonnali hatállyal mondjanak le!

Bővebben




Miért kerülnek elérhetetlen távolságba a betegektől a térségi központok?

A 2012. 02. 14-én a Magyar Közlönyben megjelent Nemzeti Erőforrás Minisztérium rendelete a három progresszivitási szinten belül a „legmagasabba", az úgynevezett térségi központba – amelyből összesen nyolc van az országban, s ebből három Budapesten – helyezi a gyermek szemészeti, -orr-fül-gégészeti, geriátriai (idősellátás), angiológiai (ér eredetű betegségek), diabetológiai (cukorbetegség), addiktológiai (pl. alkoholizmus) ellátását.

Bővebben




2012. február 27

Az MTA Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya és a Filozófiai és Történettudományok Osztálya állásfoglalása

A Magyar Tudományos Akadémia Gazdaság- és Jogtudományok Osztálya, valamint Filozófiai és Történettudományok Osztálya állásfoglalást juttatott el Réthelyi Miklós miniszternek, amelyben üdvözlik mindazon oktatáspolitikai törekvéseket, amelyek az egyetemi oktatás minőségének javítására, a társadalmi és gazdasági igényekhez való igazítására, illetve a hallgatói költség-hozzájárulás emelésére irányulnak.

Bővebben




Magyar feltalálók a munkahelyteremtésért és az államadósság csökkentéséért

A Magyar Feltalálók Egyesülete február 24-én rendezte meg 2011. évi Közgyűlését, melyen a jelenlévők egyhangúlag kinyilvánították, hogy a magyar feltalálók alkotásaikkal jelentős hozzájárulást adhatnak az ország legsúlyosabb gazdasági problémáinak megoldásához, nevezetesen a munkahelyteremtéshez és az államadósság csökkentéshez.

Bővebben




2012. február 26

Napirenden a munka méltósága – elindult az ombudsman munkaügyi projektje

A  pályakezdő fiatalok, a kisgyermekes anyák, a kiemelten védett csoportok, a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek - fogyatékosok, hajléktalanok - munkaügyi helyzete is szerepel Szabó Máté projektjében, amelynek címe: „A Munka Méltósága". Állampolgári panaszok és korábbi vizsgálatok felismerései jelzik azokat az égető munkaügyi problémákat, amelyeket az alapvető jogok biztosának kiemelt projektje időszerűségük okán is mélyebben elemez.

Bővebben




A Magyar Operaénekesek Egyesülete közleménye

2012. február 23-át a magyar nemzeti operajátszás gyásznapjának tekintjük, amikor bizonyossá vált, hogy rövidesen megszüntetésre kerül Magyarország utolsó operaénekesi társulata.

    Együttérzésünket és szolidaritásunkat fejezzük ki az Operaház minden egyes elbocsájtásra kerülő dolgozójának, és ezúton is kérjük minden operaházi kollégánkat és az elbocsájtandókkal szolidaritást vállalókat arra, hogy viseljenek gyászszalagot. Ezt a napot sosem felejtjük el, és minden évben meg fogunk rá emlékezni.

Magyar Operaénekesek Egyesülete

    Kiadó: Magyar Operaénekesek Egyesülete

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector