A DÉMÁSZ Szakszervezet pénteken demonstrál

A DÉMÁSZ Szakszervezet, mint az EDF DÉMÁSZ társaságcsoport munkavállalóinak érdekvédelmét ellátó szakszervezet a következő tájékoztatást adja a pénteki demonstrációjáról:

Bővebben




Megalakult az első hazai, iparági párbeszéd bizottság

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség, a Postai és Hírközlési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége és a Vasas Szakszervezeti Szövetség 2012. március 19.-én megalakította az Információtechnológia, Kommunikáció Párbeszéd Bizottságot. Az Információtechnológia, Kommunikáció Párbeszéd Bizottság (IKPB) feladatai, a szociális partnerek – vagyis a munkavállalók és a munkaadók érdekeit képviselő szervezetek – együttműködésével a következők:

Bővebben




Hidegzuhanyként érte az önkormányzati köztisztviselőket a jubileumi jutalomra való jogosultság időtartamának számítási szabályozása

Hidegzuhanyként éri az önkormányzati köztisztviselőket a 2012. március 1-jén hatályba lépő a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 150. §-ának alkalmazása,
amely a jubileumi jutalomra való jogosultság időtartamának számítását szabályozza.

Bővebben




BDDSZ: A bölcsődék ügye mindannyiunk ügye

Az alábbi összefoglalót a Szakszervezetek.hu Szűcs Viktóriától, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ) elnökétől kapta:

Bővebben