Startlaphoz Csatlakozz!

MTI-sek nyílt válaszlevele Szalai Annamáriának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének

Nyílt levélben reagált az MTI üzemi tanácsa, illetve szakszervezete, valamint az MTVA telephelyi üzemi tanácsa Szalai Annamáriának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének a válaszlevelére. A hírügynökségi tevékenység szakmai és szervezeti önállóságának visszaállítását kezdeményező, ehhez segítséget és támogatást kérő munkavállalóknak Szalai Annamária azt válaszolta, hogy az MTI Nonprofit Zrt. működése tekintetében "sem a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, sem annak Médiatanácsa, sem az elnöke semmilyen hatáskörrel nem rendelkezik".

Bővebben




Vasutas szakszervezetek: verseny helyett együttműködés

A Vasutasok Szakszervezete (VSZ) és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás (VDSZSZ) a közelmúlt eseményein okulva úgy látja, hogy a vasutas munkavállalók érdekében a szakszervezetek eddigi versengése helyett a jövőben együtt kell működni.

Bővebben




Kinek és mi haszna van a szegények legújabb szívatásából?

A legújabb kiszivárgott és az index.hu-n ma reggel hivatkozott kormányzati elképzelések szerint csak a szegényeknek fogják Erzsébet utalványban kifizetni az ellátásokat. Ez kirekesztő! 2012 júliusától a rendszeres szociális segélyt és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt adnák utalványban, ami egy paternalista, infantilizáló, a modern pénzgazdaságot megkérdőjelező intézkedés.

Bővebben




Elindultak a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztal első szakasza, a Társadalmi Kerekasztalok

A Magyar Szolidaritás Mozgalom elkötelezett az Orbán kormány leváltása mellet. Meglátásunk szerint ennek sikere annak függvénye, hogy széles társadalmi, szakmai és politikai konszenzuson alapuló szakértői alapú kormányzat jöhessen létre, amely reális helyzetértékelésen alapuló megvalósítható programot kínál a választóknak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector