Startlaphoz Csatlakozz!

2012. máj. 30

A BDDSZ a bölcsődei csoportlétszám emelésről szóló javaslat visszavonását szorgalmazza

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ) levélben fordult Lázár Jánoshoz, hogy vonja vissza „bújtatott” bölcsődei csoportlétszám emelésről szóló javaslatát, továbbá felkértük, hogy biztosítva az önkormányzatok bölcsőde fenntartási képességét, a normatív finanszírozás rendezésére tegyen javaslatot.

Bővebben
2012. máj. 28

Az ombudsman az Államkincstár elhúzódó ügyintézéséről

A jogosultság igazolása után két hónappal jött meg az utazási kedvezmény kártyája, ezért két hónapon át meg kellett venniük a teljes árú menetjegyet.  Az ombudsman szerint a családi pótlék és az utazási kedvezmény megítélésének eljárásában a formai szempontok ütköztek az ügyfél jogaival és a jogbiztonság követelményével.

Bővebben
2012. máj. 27

VDSZ: Kérdőívvel az esztergomi óvodásokért

A VDSZ más szervezetekkel közösen ismét akciót hirdet: Gyűjtsük össze a kormány által kiküldött kérdőíveket és az így összegyűjtött papír árát az esztergomi óvodások étkeztetésére ajánlja fel.

Bővebben
2012. máj. 25

A VDSZ higgadtságra inti a döntéshozókat - Ajkaiak tízezrei kerülhetnek utcára

Humánkatasztrófához vezethet az Ajkai Timföldgyár bezárása, a térségben ugyanis családok tízezreinek a megélhetését veszélyezteti egy esetleges leállás - állítja a vegyipari szakszervezet (VDSZ) elnöke annak kapcsán, hogy a környezetvédelmi államtitkár meggondolatlanul kilátásba helyezte az üzem bezárását.

Bővebben
Széleskörű összefogás a volt MALÉV dolgozókért

Közel félszáz coach fogott össze a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) és a MALÉV F.A. közös projektjében, amelynek keretében a volt MALÉV dolgozók ingyenes, pro-bono outplacement coaching támogatást kapnak munkahelyük elvesztésének feldolgozásához, hogy jobb esélyekkel foghassanak neki a karrierváltásnak.

Bővebben
2012. máj. 24

A BDSZ tiltakozik a szénpénzek kifizetése miatt

Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ) közleménye:

Bővebben
Közös szövetség 22 millió munkavállalóért [VDSZ közlemény]

22 millió munkavállaló érdekeit képviselő, közös európai szövetségbe tömörült három nemzetközi szakszervezet: az Európai, Bányaipari, Vegyipari, Energiaipari Szakszervezet (EMCEF), az Európai Fémmunkások Szakszervezete (EMF), és az Európai Textil-, Ruházati Szakszervezet. Az új szerveződés, az Európai Ipari Szakszervezet (EIWF – industri-ALL) megalakulása olyan példája az összefogásnak, amelyet a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete (VDSZ itthon évek óta szorgalmaz, s a jövőben az eddiginél is határozottabban képviseli ezt az irányt.

Bővebben
2012. máj. 23

Pedagógusnapi tüntetés

TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁS A MAGYAR KÖZOKTATÁSÉRT
Budapest, 2012. június 3. (vasárnap)
Gyülekezés helyszíne: V. ker., Jászai Mari tér

Bővebben
2012. máj. 22

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete támogatja a közoktatásban érdekelt öt ágazati szakszervezet június 3-ra tervezett demonstrációját

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) szolidáris az öt közoktatásban érdekelt szakszervezet június 3-ra tervezett demonstrációjával. Az FDSZ a felsőoktatási intézmények fenntartásában működő gyakorló intézményei révén közvetlenül érintett a közoktatásban dolgozó pedagógusok helyzetének megítélésében.

Bővebben
2012. máj. 19

MKKSZ kongresszus: Fehér József főtitkár szóbeli kiegészítése az elnökség kongresszusi beszámolójához

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) kongresszust tart, az alábbiakban közreadjuk Fehér József főtitkár szóbeli kiegészítését az elnökség kongresszusi beszámolójához.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector