Startlaphoz Csatlakozz!

2012. június 28

KSZSZ-MKKSZ: Köszöntjük a közszolgálati tisztviselőket!

A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) Elnöksége nevében, a Közszolgálati tisztviselők Napja alkalmából tisztelettel és nagyrabecsüléssel köszöntjük a magyar közigazgatásban dolgozó munkavállalókat, a kormánytisztviselőket és a köztisztviselőket!

Bővebben




A KDFSZ béremelést követel a Tescotól

2011. szeptember 26-tólfolytatott kollektív munkaügyi vitát a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) a Tesco-Global Áuházak Zrt.-vel.

Bővebben




Interregionális Szakszervezeti Tanácskozás

A Duna, Körös, Maros, Tisza (DKMT) Interregionális Szakszervezeti Tanácsa 2012. június 21-23-a között Magyarországon (Gyopárosfürdőn) munkajogi konferenciát rendezett, amelyen  Magyarország, Románia és Szerbia öt szakszervezeti konföderációjának képviselői vettek.
 

Bővebben




2012. június 27

Rendőr Szakszervezetek Védegylete: Szent László napi megemlékezés

Szent László, a „Határok őrzőinek védőszentje” napja alkalmából, a Rendőr Szakszervezetek Védegylete 2012. június 27-én koszorúzással egybekötött megemlékezést tartott Budapesten, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvarán található Határőrség emlékfalánál és a városmajori Kisfaludy Stóbl Zsigmond által készített határvadász emlékszobornál.

Bővebben




2012. június 26

A Magyar Rektori Konferencia állásfoglalása a gyakorlóiskolákról

Az MRK arra kéri az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy az új törvényi szabályozás adta keretek szerint továbbra is biztosítsa az állami, egyházi és magán gyakorlóiskolák fenntartásában a felsőoktatási intézmények fenntartói jogosultságát, valamint a köznevelési és felsőoktatási (pedagógusképzési) feladatokat egyaránt ellátó gyakorlóiskolák értékeinek megőrzését és a színvonalas működtetést biztosító finanszírozását.

Bővebben




2012. június 24

VDSZ: meghosszabbított levélgyűjtési akció

Meghosszabbítja az Orbán-levelek begyűjtésére szervezett jótékonysági akcióját a vegyipari szakszervezet (VDSZ), mert az ágazathoz tartozó mintegy negyvenezer dolgozó jelentős része még meg sem kapta a kérdéseket. A szervezet elnöke szerint a levelek postázását csak olyan térségekben kezdik meg, ahol már felállították a darabonként több millió forintért készített, válaszra buzdító, de félrevezető óriásplakátokat. A teljhatalommal rendelkező Fidesz-kormány arcátlanul becsapja és lenézi a népet az olyan kérdésekkel, amelyekről már döntött vagy éppen mostanában határoz, s megpróbálja ezt az átlátszó színjátékot lenyomni az emberek torkán - olvasható a Szakszervezetek.hu-na elküldött VDSZ közleményében.

Bővebben




2012. június 21

Munkástanácsok: Tájékozódj! - Július elsején hatályba lép az új Munka Törvénykönyve

A Munkástanácsok Országos Szövetsége felhívja minden munkavállaló figyelmét, hogy tájékozódjon a törvényi változásokról és forduljon bizalommal a Munkástanácsokhoz, mivel júliustól jelentős változások lépnek életbe.

Bővebben




LIGA Szakszervezetek: Sajtóközlemény a közmunkás szakszervezet MSZP-s támogatásáról

Éppenhogy bejelentette a Munkát-Kenyeret Mozgalom elnöke, Komjáthi Imre, hogy szakszervezetet szervezne a közmunkásoknak, mindjárt másnap televíziós interjúban "röpült rá" a hírre az MSZP, személyesen Nyakó István. Az országgyűlési képviselő úgy fogalmaz, a szakszervezethez az MSZP-nek szervezetileg semmi - és minden - köze lesz. Szerinte az MSZP-nek, mint élő szervezetnek, szüksége van lelkiismeretre, amelyet ez a szakszervezet adhat meg számára.

Bővebben




2012. június 20

A MSZOSZ nyugdíjasai támogatják a szakszervezeti konföderációk ifjúsági tagozatásnak követeléseit

Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége Választmánya szolidáris a Magyar Szakszervezeti Konföderációk ifjúsági tagozatainak követelésével, amelyet 2012. június 17.-i ifjúsági konferencián megfogalmazott és a korszerű képzés, biztos munkahely megteremtésére irányul.

Bővebben




2012. június 19

Köszöntötték a 80 éves Szabó Endrét

2012. május 25-én  –  a SZEF szervezésében – köszöntöttük a 80. születésnapját ünneplő dr. Szabó Endrét a szakszervezeti tulajdonban lévő Benczúr Hotel éttermében. Szabó Endre a SZEF egyik alapítója, első választott elnöke és Praesidens Emeritusa.  Az ünnepségre az ünnepeltet elkísérte felesége, Georgina is.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector