Startlaphoz Csatlakozz!

A TUDOSZ közleménye a következő évi felsőoktatási keretszámokról

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete (TUDOSZ) úgy véli, a kormány és az országház hibás döntést hozott a következő évi felsőoktatási keretszámokról.

Bővebben
Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) Ügyvivő testületének állásfoglalása

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés
·    határozottan elutasítja a támogatott felsőoktatási helyek, az állami ösztöndíjas keretszámok drasztikus csökkentésének szándékát;

Bővebben
SZEF: Káosz és bizonytalanság jellemzi az oktatás rendszerét Magyarországon

Káosz és bizonytalanság. Ez jellemzi ma az oktatás teljes rendszerét Magyarországon. A közoktatás új rendszere bizonytalan helyzetbe hozta a bölcsődéket, felesleges terheket rakott az óvodákra, és végletesen összekuszálta az általános és középiskolákat. A tandíjmentes keretszámok hirtelen elhatározott drasztikus csökkentése pedig rombolja a felsőoktatás teljes intézményrendszerét, az oktatás színvonalát.

Bővebben
MSZOSZ: Az oktatás a jövő kezdete

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége jogosnak tartja a kormányzat oktatáspolitikájával szembeni elégedetlenséget. Szolidáris a diákokkal, szüleikkel, az oktatókkal, támogatja szervezeteik akcióit.

Bővebben
A Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség: Kiállás a demonstráló hallgatók, a jövő munkavállalói mellett

A Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség (SZISZ) elnöksége szolidaritását fejezi ki a felsőoktatás érdemi társadalmi vitáját nélkülöző, drasztikus átalakítása miatt demonstráló hallgatókkal.
 

Bővebben
Vegyipari Dolgozók Szakszervezete: a keretszámcsökkentés évszázados bűn

Azonnal vonja vissza a kormány a felsőoktatási keretszámcsökkentési tervet! - követeli a vegyipari szakszervezet. A VDSZ szerint az oktatási rendszer szétverése minden eddiginél nagyobb elvándorlási hullámot indíthat el a fiatalok körében, s ez a jóvátehetetlen bűn a jelenlegi döntéshozók lelkén szárad. A vegyipari szakszervezet támogat minden olyan kezdeményezést, amellyel itthon lehet tartani a fiatalokat, s véget lehet vetni a felsőoktatásban dúló rombolásnak. Az ágazat szolidaritásra szólít fel minden hazai szakszervezetet.
 

Bővebben
Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete nyílt levele Hallgatói Önkormányzat elnökének

A Mérnökök Szakszervezete támogatja az Egyetemeken szervezett megmozdulásokat.
Az MTSZSZ számára kiemelkedően fontos a fiatalok képzése!
 

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector