Startlaphoz Csatlakozz!

A Visegrádi Országok Orvos-szakszervezetei készek arra, hogy közösen fellépjenek a szolidaritáson alapuló egészségügy érdekében

Magyar Orvosok Szövetsége közleménye:

2013. január 12-én a Visegrádi Országok Orvosszakszervezeteinek képviselői Brno-ban tartották soros találkozójukat.  A találkozó témája országainkban kialakult, egészségüggyel összefüggő helyzet értékelése, a közös problémákat érintő megoldási lehetőségek számba vétele volt.

Bővebben




Nincs bizonytalanság az egészségügyben az új nyugdíjszabályok miatt

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkárságának közleménye:

    A magyar egészségügyben álláshelyek nem fognak megszűnni, a betegellátás ahogyan eddig, a jövőben is biztosítva lesz, minden ezzel ellenkező híresztelés szándékos rémhírkeltés. Az ágazatban nem kevesebb, hanem a jelenleginél több orvosra és szakdolgozóra van szükség. A mostani kormányzat átláthatatlan helyzetet örökölt az emberi erőforrás monitorozása tekintetében is, a szocialista kormányzat szándékosan elfedve a valós helyzetet, a reális viszonyok áttekintésére alkalmatlan humánerőforrás nyilvántartási rendszert működtetett.

Bővebben




LIGA Szakszervezetek: Tanulmány készült az új Mt-ről

A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma által biztosított keretek között, a LIGA Szakszervezetek felmérést készíttetett az MTA kutatóival, hogy kiderüljön, az új Mt. milyen hatással van a munkahelyekre és munkavállalókra. Nemrég az NGM államtitkára jelezte, a törvény "finomhangolására" még szükség lehet.
 

Bővebben




Kizárhatják a tanulókat az iskolából a 16. illetve a 18. születésnapjukon?

A Magyarországi Szülők Országos Egyesületének (MSZOE) közleménye:

Legalább 5 ezer általános iskolát sikeresen befejező tanuló nem jelentkezett vagy nem iratkozott be, vagy nem vették fel középfokú iskolába a 2012/2013. tanévben.

Bővebben




Válaszolt az ombudsman közfoglalkoztatásról szóló jelentésére a belügyminiszter

Az alapvető jogok biztosának a közfoglalkoztatási rendszer működését vizsgáló jelentései közül négyre megérkezett a belügyminiszter válasza és intézkedési terve, az ötödik, átfogó jelentés esetében pedig a válaszra megszabott határidő még nem járt le - tájékoztatta Szabó Máté ombudsman az MTI-t vasárnap közleményben.
 

Bővebben




Az ombudsman a közfoglalkoztatásról

Alapvető Jogok Biztosának Hivatala közleménye
 
A belügyminiszter válaszolt az ombudsman közfoglalkoztatással kapcsolatos vizsgálati jelentéseire  Az alapvető jogok biztosának a közfoglalkoztatási rendszer működését vizsgáló jelentései közül négyre megérkezett a belügyminiszter válasza és intézkedési terve, az ötödik, átfogó jelentés esetében pedig a válaszra megszabott határidő még nem járt le. Az ombudsman továbbra is bízik a szaktárca konstruktív hozzáállásában, mivel közös érdek, hogy a közfoglalkoztatás rendszeréből kikerüljenek a kifogásolt, visszás elemek.
 

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector