Startlaphoz Csatlakozz!

2013. január 30

LIGA Szakszervezetek: A szegények sátortáborban nyaraljanak?

Álságos a Közmunkások Szakszervezete névbe burkolódzó MSZP legújabb sárdobálása, miszerint megalázó a közmunkásokra nézve, hogy az Erzsébet program keretében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány külön pályázati keretet állapított meg.

Bővebben




FDSZ: Ismét nagy hibát vétett az EMMI!

Csütörtök (2013. január 31.) délelőttre összehívták a Felsőoktatási Kerekasztal (FKA) alakuló ülését, amelyre a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetét (FDSZ) nem hívták meg, annak ellenére, hogy az FDSZ többször is jelezte: részt kíván venni a felsőoktatás jövőjét meghatározó döntéseket előkészítő fórum munkájában.

Bővebben




2013. január 29

2013. január 28

Üdültetési pályázati felhívás az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára

Pályázati felhívás az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára 2013.

Bővebben




2013. január 25

SZEF: a közszférában kialakított bérrendszer működésképtelenné vált

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) mai ülésén a munkavállalókat képviselő szakszervezetek azt követelték: vonja vissza a kormány a közszolgálati munkavállalók nyugdíjkorhatáron túli foglalkoztatására, az így felszabaduló munkahelyek betöltésére valamint a nyugdíj és a munkabér együttfolyósítási tilalmára vonatkozó jogi rendelkezéseket.

Bővebben




2013. január 24

BÁNYÁSZ SZAKSZERVEZETI DEMONSTRÁCIÓ LESZ JANUÁR 29-én

A BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE KÖZLEMÉNYE

Bővebben




2013. január 23

Magyar Szolidaritás Mozgalom felhívása a rendvédelmis nyugdíjasokhoz

A kormány ismét belerúg a rendvédelmis nyugdíjasokba
 

Bővebben




2013. január 22

VDSZ: A kormány nem számol a fizikai munkásokkal

Kiverte a biztosítékot a vegyipari szakszervezet ifjúsági tagozatánál Mihalovics Péter miniszteri biztosnak egy, a korosztályuk munkaerő-piaci helyzetével foglalkozó előadása, mert kiderült, a bemutatott Új nemzedék programból totálisan kimaradtak az iparban dolgozó fizikai munkások. A szakszervezet az alábbi levélben gyárlátogatásra invitálja a politikust: ismerjen meg néhány valódi munkást, beszélgessen velük, kérdezze őket, hogy telnek a kétkezi munkából élők mindennapjai, mert úgy tűnik, a programvezetőnek fogalma sincs a parlamenten kívüli világról.

Bővebben




2013. január 19

Hallgatói Hálózat: Eladó az oktatóm!

Feleslegessé vált, megkímélt állapotban lévő egyetemi oktatóm áron alul sürgősen eladó!

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector