Startlaphoz Csatlakozz!

LIGA Szakszervezetek reagálása a rendszerváltás után a szakszervezeti mozgalomról

Nem az a kérdés, könnyebb volt-e szétszedni a rendszerváltás után a szakszervezeti mozgalmat, hanem az, hogy jobb lett volna, ha marad a SZOT? A Népszabadság cikke szerint jobb lett volna hagyni mindent a régiben, csak azért, mert most nehezebb a munkavállalói érdekképviselet egységesítése.

Bővebben




A LIGA Szakszervezetek üdvözli a kormány rezsicsökkentő lépéseit

A  LIGA Szakszervezetek üdvözli a kormány rezsicsökkentő lépéseit, de felhívja a figyelmet annak hosszútávon jelentkező kockázataira.
 

Bővebben




VKDSZ : Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Várhatóan tovább folytatódik a napokban az a konzultáció és egyeztetés sorozat, amely január 29-én megkezdődött dr. Fónagy János  NFM parlamenti államtitkárával, a víziközmű ágazatot érintő  adó és rezsicsökkentés eredményeként előálló intézkedések következményeiről, a megoldási lehetőségéről.
 

Bővebben




A rezsicsökkentés kockázataira hívja fel a figyelmet a LIGA Szakszervezetek

 A LIGA Szakszervezetek üdvözli a kormány rezsicsökkentő lépéseit, de felhívja a figyelmet annak hosszútávon jelentkező kockázataira.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector