Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

27 February 2013

Mérnökök és Technikusok Szakszervezete: Év Mérnöke díj

A Mérnökök és Technikusok Szakszervezete Év Mérnöke díjat adományozott olyan műszaki munkavállalók számára, akik kiemelkedő szakmai munkát végeznek, valamint tevékenységükkel hozzájárulnak a munkahelyük eredményes működéséhez.

Read more




25 February 2013

A munkavállalói oldal sávos béremelést javasol

A LIGA Szakszervezetek székházában találkoztak ma a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának munkaadói és munkavállalói oldalának képviselői, hogy közös álláspontot alakítsanak ki a 2013.
évi bérajánlásról.

Read more




23 February 2013

MEOSZ: Semmilyen ellátást nem garantálna rokkantság esetén az Alaptörvény

A Mozgáskorlátozottak Egyesületei Országos Szövetségének (MEOSZ) közleménye:

Read more




22 February 2013

Év Mérnöke MTSZSZ díjátadó

A Mérnökök és Technikusok Szakszervezete 2013. február 23-án 19 órakor ünnepélyes keretek között Év Mérnöke és Év Technikusa díjakat adományoz a Best Western Hotel Hungária nagytermében, olyan műszaki munkavállalók számára, akik kiemelkedő szakmai munkát végeznek a vállalatuknál, valamint tevékenységükkel hozzájárulnak a cég eredményes működéséhez.

Read more




Pert nyert a Magyar Állammal szemben a tettrekészek főtitkára?

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye

Read more




21 February 2013

A Rendőr Szakszervezetek Védegylete Szövetség differenciált bérfejlesztés bevezetését kezdeményezte

2013. február 20.-án megtartásra került a Belügyi Érdekegyeztető Tanács ülése (BÉT) A 2013. évben a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek teljes állománya részére differenciált bérfejlesztés bevezetését kezdeményezte a Rendőr Szakszervezetek Védegylete Szövetség (RSZV)

Read more




A LIGA Szakszervezetek szolidaritás a Dunaferres sztrájkolókkal

A LIGA Szakszervezetek teljes támogatásáról biztosítja a Dunaferrnél sztrájkoló munkavállalókat, és jelen lesz a szerdai budapesti orosz nagykövetség elé szervezett demonstráción is. A határozatlan idejű sztrájk február 20-án kezdődött, célja a méltányos bérmegállapodás.

Read more




A Magyar Szolidaritás Mozgalom Közérthetőségi Klub rendezvénysorozatot indít

A Magyar Szolidaritás Mozgalom 2013. február 22-i kezdéssel elindítja Közérthetőségi Klub nevű rendezvénysorozatát.
A rendezvény minden egyes darabja egy-egy olyan témát dolgoz fel neves szakemberek segítségével, amely Magyarország jelenlegi gazdasági, politikai helyzetét tekintve nagy jelentőséggel bír.
 

Read more




LIGA Szakszervezetek: Háromoldalú közüzemi szektoriális egyeztetés

Az NFM érdekkörébe tartozó állami vállalatok szakszervezetei, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, és a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége ügyvezetője találkoztak tegnap a LIGA Szakszervezetek székházában.

Read more




VDSZ: sztrájkbizottság alakult a Hankook gumigyárban

Sztrájkbizottság alakult a Hankook gumigyárban, mert a munkaadó érdemi válaszra sem méltatja a szakszervezet béremelési javaslatát. Az érdekvédők február 26-ig várnak, s ha akkor sem lesz változás a kiemelkedően sikeres, 30 milliárdnál is nagyobb nyereségre készülő cégnél, a bizottság a dolgozók igényei szerint leállítja a termelést - jelentette be a vegyipari szakszervezet (VDSZ).

Read more





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector