Startlaphoz Csatlakozz!

2013. március 29

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ)

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) Az együttműködés célja, hogy a két szervezet a közös érdekek alapján, egymás tapasztalatait felhasználva választ keressen a magyar felsőoktatás előtt álló legfontosabb feladatok kihívásaira.

Bővebben




2013. március 28

KASZ: DEMONSTRÁCIÓS BIZOTTSÁG ALAKULT A METRO-NÁL

Ebben az évben is – akárcsak tavaly – megállapodás nélkül zárult a bértárgyalás a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) és a METRO Kereskedelmi Kft között.

Bővebben




2013. március 22

A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete nem tarja elfogadhatónak a BKV Zrt. jelenlegi ajánlatát

A Közösségi Közlekedési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ, Egységes Közlekedési Szakszervezet) nem kívánja megakadályozni a BKV Zrt. idei bérfejlesztését.

Bővebben




MÉDOSZ: Az Óbudai Sütőipari Zrt-nél kialakult helyzetről

A MÉDOSZ (Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripai és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete) KÖZLEMÉNYE az Óbudai Sütőipari Zrt-nél kialakult helyzetről

Bővebben




2013. március 19

Bérükért tüntetnek a volánosok

Béremelésért tüntetnek március 20-án (holnap), délelőtt fél 12-kor a volánosok, a szervezők tömegeket várnak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elé. A Közúti Közlekedési Szakszervezet az ágazathoz tartozókkal és szimpatizánsokkal együtt tiltakozik az ellen, hogy egyes kormányzati vezetők akadályozzák a helyi kollektív szerződésekben foglaltak teljesítését és a társaságok többségénél idén semmi esély béremelésre.

Bővebben




2013. március 13

Az ETUC elítéli a magyarországi irányváltásta totalitarizmus felé

Az Orbán Viktor konzervatív pártja által ellenőrzés alatt tartott magyar parlament március 11-én elfogadott egy új alkotmánymódosítást, amely fenyegetést jelent a demokráciára és a hatalom kiegyenlítettségére. Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) határozottan elítéli ezt a módosítást, amely azt mutatja, hogy a kormány hatalmáta továbbiakbanmár semmi sem korlátozza.

Bővebben




2013. március 12

LIGA Szakszervezetek: a bérajánlás kerékkötője a VOSZ

A LIGA Szakszervezetek felszólítja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségét, hogy ne akadályozza az országos, háromoldalú bérajánlás létrejöttét azzal, hogy a folyamatos tárgyalások, és a többi szociális partner rugalmassága ellenére is teljes mértékben elzárkózik a megegyezéstől.

Bővebben




MGYOSZ - MSZOSZ együttműködés

Megújította és megerősítette együttműködési megállapodását a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövegsége (MGYOSZ) és a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ). A két szervezet kölcsönösen elismeri a szakszervezeteknek és a munkáltatói érdekképviseleteknek a gazdasági és társadalmi érdekek védelme terén betöltött kitüntetett szerepét és azt, hogy az érdekképviseletek létezése és működése a tagok magánérdekein túlmutató közérdeket is szolgál, valamint szem előtt tartja a munkabéke megőrzésének fontosságát. A megállapodás többek között a kollektív szerződések számának növelését, az Ágazati Párbeszéd Bizottságok munkájának támogatását és intenzív munkajogi egyeztetést céloz meg.

Bővebben




2013. március 06

Hankook: béremelés és sztrájkbizottság

Eredményesnek tekinti a vegyipari szakszervezet (VDSZ) a Hankook Tire Magyarország Kft.-nél folytatott bértárgyalásokat, mert a cég ma először érdemi javaslatot tett: 5,5 százalékos emelést minden fizikai dolgozónak és átlagosan 5 százalék korrekciót a szellemi foglalkozásúaknak. A sztrájkbizottság ennek ellenére nem oszlik fel.

Bővebben




2013. március 05

LIGA Szakszervezetek: A bérajánlás már csak egy résztvevő egyetértésén múlik

Hétfő reggel folytatódtak a tárgyalások a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma munkavállalói és munkaadói szervezetei között. Közel az egyezség, már csak egy szervezeten múlik a konszenzus.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector