Startlaphoz Csatlakozz!

2013. április 30

ESZSZ / ETUC: Folytassuk a munkát, hogy Európa erős szociális dimenziót kapjon

Május elsején az Európai Szakszervezeti Szövetség(ESZSZ / ETUC) az európai dolgozókkal együtt ünnepli a munka napját. Az európai szakszervezetek folytatják az állam- és kormányfőkre gyakorolt nyomásukat, hogy Európa erős szociális dimenziót kapjon. Május másodikán Bernadette Ségol ESZSZ főtitkár a következő üzenettel ül le az unió biztosainak tanácsával: „az állampolgárok és a dolgozók elvesztették bizalmukat: a növekedésnek és a foglalkoztatásnak kell prioritást kapnia. Veszélyben az európai projekt demokratikus támogatása”.

Bővebben




Világméretű akciót fontolgatnak - Bojkott a Hankook ellen?

Világméretű bojkott elindítását fontolgatják a nemzetközi szakszervezetek közösen. A bejelentés a napokban, a budapesti gumiipari konferencián, 16 ország csaknem száz küldötte előtt hangzott el.

Bővebben




2013. április 28

LIGA Szakszervezetek: minden hétre jutott egy halálos munkahelyi baleset

2012-ben - átlagosan - minden hétre jutott egy halálos munkahelyi baleset, és minden egyes napra - beleértve a hétvégéket és a karácsonyi ünnepeket is - több, mint 46 munkahelyi baleset történt!

Bővebben




2013. április 25

Együttműködnek a Munkástanácsok a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetével

A Munkástanácsok Országos Szövetsége (továbbiakban: Munkástanácsok) képviselő: Palkovics Imre, valamint a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (továbbiakban: MTSZSZ) képviselő: Buzásné Putz Erzsébet, együttesen: Felek, felismerve, hogy a jelen gazdasági és társadalmi környezetben nagyobb összefogásra van szükség, közösen kinyilvánítják együttműködési szándékukat az alábbiak szerint:

Bővebben




2013. április 24

Antmann Katalint és Tőrös Szilárdot az ÉSZT alelnökeivé választották

Évenkénti rendes kongresszusát tartotta az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) április 23-án.

Bővebben




LIGA Szakszervezetek: Bérajánlás pozitív és negatív fejlemények

A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának mai ülésén egyaránt voltak pozitív és negatív fejlemények. A Kormány kifejezte szándékát, hogy aktívan részt vesz mostantól harmadik félként a bérajánlásról szóló tárgyalásokban, és kész elfogadni a munkavállalók és munkáltatók által egyeztetett bérajánlás mértékét.  

Bővebben




Az EGSZB elítéli a munkavállalókkal szembeni diszkriminációt

Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság Munkavállalók Csoportjának nyilatkozata a magyarországi állami és magánszektorbeli munkavállalókkal szembeni egyenlő bánásmódról

Bővebben




2013. április 23

BÉRBEFAGYASZTÁS 8 ÉVIG? SZEF állásfoglalása a konvergencia-programról

Az elmúlt hetekben napvilágot látott KSH adatok azt a látszatot keltik, mintha elindult volna a közszféra kereseteinek a növekedése. Miközben 2008 óta be van fagyasztva a közszféra valamennyi illetményrendszere. Ez a kollégáink egyre nagyobb részét a létminimumba taszította. A bérrendszerek soros előmenetele, az adórendszer miatti kompenzáció – amely szégyenletes módon a dolgozóink több mint 60 %-át érinti –, a közszféra egyes csoportjaira vonatkozó speciális bérintézkedések és az infláció kedvező alakulásának együttes hatása csak elfedi, de nem változtatja meg ezt a tényt.

Bővebben




2013. április 22

ECOSOC szolidaritási nyilatkozat

Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság Munkavállalók Csoportjának nyilatkozata
a magyarországi állami és magánszektorbeli munkavállalókkal szembeni egyenlő bánásmódról

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector