Startlaphoz Csatlakozz!

2013. július 31

A LIGA szakszervezetek által megrendelt közvélemény-kutatás előzetes adatai

LIGA szakszervezetek: Kétpólusú a magyar szakszervezeti mozgalom

Bővebben




2013. július 26

Kormánydöntés: Fürdővízzel a gyereket is…?!

A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) közös közleménye:

Bővebben




2013. július 24

A Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság nyílt levele Balog Zoltán miniszternek

A Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság nyílt levelet intézett Balog Zoltánnak az emberi erőforrás miniszternek

Bővebben




2013. július 23

Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság alakult

A szociális ágazat igen szerteágazó, összetett feladatokat lát el, számos terhet levéve az egyének válláról, a társadalmi szerepvállalás, a társadalmi gondoskodás jegyében. Társadalmi megbecsülésük mégis elmarad! A szociális ágazatban dolgozók a nemzetgazdaság legrosszabbul fizetett alkalmazottai. Jelentős a fluktuáció, a létminimum körüli béreknek köszönhetően a szakma kezd „felhígulni”, ami a minőségi ellátást veszélyezteti.

Bővebben




2013. július 19

Villámakciót szervez a Húsipari Dolgozók Szakszervezete

A Munkavállalók Érdekvédelmi Szervezete a kollektív szerződés felmondása ellen tiltakozik.

A Pápai Hús 1913 Kft. júniusban felmondta a vállalat és a dolgozókat képviselő szakszervezet közötti Kollektív szerződést (KSZ). A Húsipari Dolgozók Szakszervezete tiltakozásul villámakciót szervez Pápán, a Kossuth utcán 2013. július 20-án (szombaton), 10 és 12 óra között.

Bővebben




Munkavédelem – az MSZOSZ állásfoglalása

Az utóbbi időben több képviselőnk is jelezte, hogy a cég vezérigazgatója, vagy a humánpolitika megkereste a munkavédelmi bizottságot, hogy nevezze meg azt a két fő (500 fős dolgozói létszám alatt foglalkoztató vállalatokról van szó) munkavédelmi képviselőt, akik majd munkajogi védettséget élveznek.

Bővebben




2013. július 17

SZEF közlemény a közszféra munkavállalóinak járó kereset kötelező banki átutalásával kapcsolatos költségviselési gyakorlatról

KÖZLEMÉNY
 
Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) Munkavállalói Oldala évek óta – függetlenül a négyévente változó kormányoktól – vitatja a közszféra munkavállalóinak járó kereset kötelező banki átutalásával kapcsolatos költségviselési gyakorlatot. Az érintett munkavállalók többségének semmilyen ezzel kapcsolatos kényszer költséget nem kompenzált érdemi módon a munkáltatója.
 

Bővebben




2013. július 09

Együttműködés a mosz és az fdsz ifjúsági tagozata között

Együttműködési Megállapodás


amely létrejött egyrészről a Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata (1125 Budapest, Szarvas Gábor út 9/b.)

másrészről a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Ifjúsági Tagozata (1068 Budapest, Városligeti Fasor 10.) között, az alábbiak szerint.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector