Startlaphoz Csatlakozz!

Feljelenthetik a BKK-t a BKV-s szakszervezetek: hamisított bérlettel utaznak az ellenőrök

Ügyészségi vizsgálatot kezdeményeznek BKV-s szakszervezetek a tulajdonosi jogokat gyakorló Budapesti Közlekedési Központ ellen, ha nem sikerül megszüntetni az elsőajtós felszállási renddel és a jegyek, bérletek ellenőrzésével kapcsolatos törvénytelenséget. Az érdekvédők jogi álláspontja szerint ugyanis a BKK emberei hivatalos okirattal való visszaélést követnek el, amikor érvénytelen bérletekkel megpróbálják csőbe húzni a járművezetőket. A sofőrökre ellentételezés nélkül kényszerítette rá az ellenőri feladatokat a Budapesti Közlekedési Központ. A járművezetőknek negyvenféle utazási okmányt kell felismerniük az utasok felszállása közben, egyetlen pillanat alatt.

Bővebben




Varga László: A 98 százalékos büntetőadó alkotmányellenes, nemzetközi szabályokba is ütközik, - újra kell gondolni!

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) megelégedéssel nyugtázza, hogy azt a jogi álláspontot, amit a 98 százalékos ”büntetőadó”-val kapcsolatban mindig is hangoztatott, a strassbourgi Emberi Jogi Bíróság Nagykamarája a Magyar Kormány fellebbezését elutasítva megerősített.

Bővebben




Az autonómok a mozdonyvezetőkkel vannak - Csatlakozásra szólítanak fel minden szakszervezetet!

Támogatja a mozdonyvezetők esetleges sztrájkját az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, amely szolidáris mindazokkal a dolgozókkal, akiket megfosztott, vagy megfosztani készül jogaiktól a munkáltató. Az ASZSZ ijesztőnek és minden magyar munkavállalóra nézve veszélyesnek tartja a MÁV-nál zajló eseményeket, ahol éppen most készül a vezetőség egyetlen tollvonással megszüntetni azokat a feltételeket, amelyek némi biztonságot garantálták az ott dolgozóknak.

Bővebben




SZEF: a „büntetőadó” nemcsak alkotmányellenes, hanem nemzetközi szabályokba is ütközik

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) megelégedéssel nyugtázza, hogy azt a jogi álláspontot, amit a 98 százalékos „büntetőadó”-val kapcsolatban mindig is hangoztatott, a strassbourgi Emberi Jogi Bíróság Nagykamarája a Magyar Kormány fellebbezését elutasítva megerősített. Mindig is azt mondtuk, hogy a „büntetőadó” nemcsak alkotmányellenes, hanem nemzetközi szabályokba is ütközik.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector