Startlaphoz Csatlakozz!

Ma tüntetnek a blokád alá vett kozmetikaicég dolgozói

A VDSZ  korábban kiadott közleményének megfelelően ma, (szerdán) délután 3 órakor tüntetnek az V. kerületi Alkotmány utca 23. számú ház előtt az EVM kozmetikai és háztartásvegyipari cég dolgozói, akik a vegyipari szakszervezet (VDSZ) támogtásával és irányításával néhány nappal ezelőtt blokád alá vették munkahelyüket, a XVII. kerület, Cinkotai úti gyárat.
 

Bővebben




Védőnők egymásért, egy célért: a hivatásunk megbecsüléséért!

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!
Tisztelt Balog Zoltán Emberi Erőforrások Minisztere!
Tisztelt Szócska Miklós Egészségügyért Felelős Államtitkár Úr!
Tisztelt Bábiné Szottfried Gabriella Miniszteri Biztos Asszony!

    Ezúton fejezzük ki köszönetünket azoknak a munkáltatóknak, akik a kormányrendeletek szerint eljárva - egyes településeken a szűkös erőforrásaik ellenére -, a védőnők bérkiegészítését teljes mértékben megvalósították.

    A védőnők bérrendezése azonban még mindig nem történt meg maradéktalanul. Sajnos, még 2014-ben is érkeznek olyan jelzések, hogy a bérkiegészítést, a területi pótlékot és az egyszeri kiegészítést nem, vagy csak részben kapták meg egyes településeken a védőnők.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector