Startlaphoz Csatlakozz!

Egyelőre szeptember végéig szólnak a közmunka szerződések az önkormányzatoknál

Mintegy 700 ezer munkahely hiányzik Magyarországon, de már százezres növekedés is nagyságrendi változást hozna - véli a Klubrádiónak nyilatkozó közgazdász.

Bővebben




Az FDSZ kapacitás fejlesztésre sikeresen pályázott

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) sikeresen pályázott az Új Magyarország programban. Az elnyert támogatás értéke 50.000.000 forint. A projekt elnevezése: Kapacitásfejlesztés a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezeténél. A megvalósítási idő: 2014. január 1. és 2015. június 30. A projekt célja taglétszámunk növelése.

Bővebben




Egészségbiztosítási ellátások üzemi balesetnél

 Az egészségbiztosítási ellátások, szolgáltatások keretében üzemi baleset következtében, baleseti egészségügyi szolgáltatás, baleseti táppénz és baleseti járadék vehető igénybe. Baleseti ellátás üzemi baleset vagy foglalkozási megbetegedés esetén jár. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mire számíthat, akit üzemi baleset ér – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Általános sztrájkot hirdetett mára négy szakszervezet a bányaszerencsétlenség nyomán

 Általános sztrájkot hirdetett mára négy török szakszervezet a somai bányakatasztrófa miatt, amelyben legalább 282 ember vesztette életét. A tragédia komoly politikai válságot robbanthat ki az amúgy is feszült hangulatú Törökországban – írja a Népszabadság.

Bővebben




A munkahelyi stressz számos lelki és testi megbetegedés előidézője

 Sokkal inkább a gyors munkatempó, mint a sok munka miatt stresszesek a magyar munkavállalók, de az igazságtalanság, a tiszteletlenség és a szekálás, sőt a szexuális zaklatás és fizikai fenyegetés is komolyan jelen van az életünkben – derül ki az első országos munkahelyi stresszfelmérésből.

Bővebben




Sokáig nem lehet még egyenlő karrier esélyekről beszélni

Karriertervezés, álláskeresési szempontok, munka és család egyensúlyának biztosítása, munkahelyi diszkrimináció – ezeket a szempontokat vizsgálta az a kutatás, amelyet a Jobline.hu végzett április végén mintegy 800 nő megkérdezésével. A kutatás alapvető célja annak felmérése volt, hogy a megkérdezettek megítélése szerint milyen tényezők gátolják a nők szakmai kibontakozását. Az első alkalommal meghirdetett Női Karriernap szervezőjeként a Jobline.hu különösen fontosnak tartja a nők jelenlegi helyzetének és saját magukról vallott képének megismerését.

Bővebben




Javuló munkakörnyezetet és több pénzt várnak a fiatalok

A 19-29 éves városi fiatalok közül az előző negyedévekhez képest többen bizakodók a jövőt illetően, javuló munkakörnyezetet várnak és valamivel több pénzre számítanak - derül ki a K&H első negyedéves, pályakezdők elégedettségét mérő jóléti index felméréséből.

Bővebben




Magyarország rendezheti a 2018-as szakmunkás Európa-bajnokságot

Magyarország rendezheti 2018-ban a fiatal szakemberek európai bajnokságát, az EuroSkills versenyt - tájékoztatta Fekete Balázs, Magyarország hivatalos delegáltja az MTI-t a WorldSkills Europe nemzetközi szervezet közgyűlésének szerdai döntéséről.

Bővebben




Milliárdok a családoknak

  A magyar szociális kiadások egy főre jutó értéke az uniós átlag 55 százalékát adják. Az uniós ráfordításokhoz a legjobban a család- és gyermektámogatások közelítenek, ezek között nálunk kiemelkedően magas az alanyi jogon járó juttatások aránya – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Hónapok óta pénz nélkül a rokkantak

 Papírja van arról, hogy súlyos, laikus szemmel is jól látható gerincferdülése miatt nem dolgozhatna Szilágyi Attila, ám ha ezt megengedné magának, már éhen halt volna. A lapunkat megkereső középkorú férfi november óta egyetlen forint rokkantsági támogatást sem kap, a nyugdíjfolyósítónál és a rehabilitációs intézetnél a „türelmét kérik” – írja a Népszava.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector