Startlaphoz Csatlakozz!

Csak a cafeteriából lesz nyugdíjam?

A munkavállalók nagy része magától, önállóan nem kezd bele öngondoskodásba, még a rémhírek ellenére sem. A munkáltatói hozzájárulás révén azonban ők is elkezdenek gondolkodni ezen. A HR-es feladata, hogy a megfelelő eszközökkel terelje a dolgozókat a nyugdíjcélú takarékoskodás irányába.

Bővebben




Kifizettetheti a munkáltató az orvosi vizsgálatot?

Átháríthatja-e a munkáltató a leendő dolgozójára az orvosi alkalmassági vizsgálat költségeit? – kérdezte az adozona.hu olvasója. A kérdésre dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász szakértő válaszolt.

Bővebben




Sorra távoznak Angliából a román és bolgár vendégmunkások

A brit európai uniós tagságot ellenző Függetlenségi Párt, a UKIP egyik politikusa januárban azzal próbált riadalmat kelteni, hogy híresztelni kezdte: mivel bolgárok és románok előtt is szabaddá tették a munkavállalást Angliában, akár másfél millióan elindulhatnak közülük a szigetország felé, el fogják venni az álláslehetőségeket a brit őslakosság munkakeresőitől. A jóslat nem vált be, mi több: újabban csökken az angliai bolgárok és románok száma – olvasható az inforadio.hu oldalán.

Bővebben




EVM-nél száz dolgozó várja hiába hónapok óta a fizetését

Az Egyesült Vegyi Művek (EVM) több mint száz dolgozója várja hiába hónapok óta a fizetését. A bérgarancia-alapból sem számíthatnak pénzre, mivel a cég felszámolása még mindig nem indult el. A szakszervezet csődbűntettre gyanakszik, attól tartanak, mire a hatóságok lépnek, a cég vagyonát kimentik. A jól ismert termékek gyártása közben Szegeden folytatódik – írja az mno.hu.

Bővebben




Az országos átlagtól jelentősen elmaradnak a dél-dunántúli fizetések

   Havi 127 ezer, egy év alatt 1,5 millió forint. Ennyi a dél-dunántúli régió munkavállalóinak nettó átlagkeresete. A tavalyi fizetések tükrében érdemes megvizsgálni, hogy mire futja mindebből – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Budapesti cég uralja a nyugat-európai munkaerőpiacot

Több millió euró nagyságrendű közös tőkebefektetést hajtott végre a közép-európai, szakképzett munkaerő kölcsönzésével foglalkozó TjobsRecruit-ba két nagy befektetési társaság, a részben Budapesten működő iEurope Capital és az Earlybird Digital East Fund - közölte az iEurope Capital az MTI-vel.

Bővebben




A nők harmada diszkriminatívnak tartja bérezését

A Jobline.hu felmérésében megkérdezett 800 nő 35 százaléka diszkriminatívnak tartotta a javadalmazását, ötöde pedig szakmai tudásának elismerését, ugyanakkor a válaszolók több mint fele nyilatkozott úgy, hogy soha nem került hátrányba nőként átszervezésekkor vagy szakmai továbbképzési lehetőségeknél - derül ki az állásportál április végén készített felméréséből, amelynek az volt a célja, hogy felderítse, a megkérdezettek szerint milyen tényezők gátolják a nők szakmai kibontakozását.

Bővebben




Miért jobbak a női vezetők?

A következő évtizedek a nők előretörését hozhatják. Egyre több szakértő hívja fel a figyelmet rá, hogy azok a cégek jobban teljesítenek, ahol a vezetésben a szebbik nem képviselői ott vannak – írja a hir24.hu.

Bővebben




Kétes értékű kortárs festményekkel jutalmazzák a rendőröket

 Ha egy rendőrrel ki akarnak szúrni, akkor munkája elismeréséül festményt adnak neki jutalomként – mondta több nyomozó és parancsnok a hvg.hu-nak azzal kapcsolatban, hogy manapság az egyik legdivatosabb belügyminisztériumi tárgyjutalom a festmény. A minisztérium által preferált művészeket egy galériatulajdonos alsó-középkategóriás művészeknek minősítette, akiknek a képei egyáltalán nem keresettek, és rendőri beszámolók szerint nehéz is tőlük megszabadulni. Ezért aztán azért imádkoznak, hogy festmény helyett inkább police feliratú órát kapjanak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector