Startlaphoz Csatlakozz!

Mérnök, informatikus a leginkább keresett munkaerő

 Mérnök, informatikus a leginkább keresett munkaerő, az ajánlatok 40 százaléka Budapestre szól - péntekig tart a Monster.hu Virtuális Állásexpója, melynek a Workania is partnere.

Bővebben




Sérelemdíj munkaviszonyban

Az új Munka Törvénykönyve (Mt.) jelentős változásokat hozott a munkáltatók-munkavállalók viszonyában. Éppen megszoktuk az újításokat, most azonban kénytelenek vagyunk további új előírásokkal szembenézni – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Négy párt nem zárkózik el az európai szintű minimumjövedelem bevezetésétől

Az európai parlamenti választáson listát állító pártok közül négynek a képviselőjelöltjei nem zárkóznának el az európai szintű minimumjövedelem bevezetésétől. A minimáljövedelem témájáról egy, a május 25-i választáson induló pártok közötti keddi budapesti kerekasztal-beszélgetésen esett szó.

Bővebben




Ismét szeretik a kkv-k a cafeteriát

A tavalyi mélypont után ismét javult a cafeteriában gondolkodó vállalkozások aránya, idén a kkv-k közel fele tervez valamilyen béren kívüli juttatást nyújtani alkalmazottainak. A különböző cafeteria elemeket tekintve jelentősen megugrott az Erzsébet-utalvány népszerűsége, így továbbra is ez a leggyakrabban alkalmazni kívánt juttatási forma. Emellett a SZÉP Kártya alkalmazásának szándéka az eddigi legmagasabb értéket érte el, és ezzel stabilan átvette a második helyett a közlekedési költségtérítéstől – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legfrissebb adataiból, melyet a munkajog.hu ismertetett.

Bővebben




Félrevezető az állam látszólag bőkezű családtámogatása

Miért nem akarnak többgyermekes anyák lenni a magyar nők? Mert félnek? Mert bizonytalan a visszatérésük a munkaerőpiacra? Vagy mert nem bíznak a magyar egészségügyben? Egyáltalán, minden szempontból az a jó, ha több gyerek születik? – olvasható a Nők Lapjában.

Bővebben




Nőnek a társadalmi különbségek

Az elmúlt években egyre gyakrabban hangzott el az a már-már közhelyszámba menő állítás, hogy Magyarországon egyre nő a szakadék a leggazdagabbak és a legszegényebbek között. Az mfor.hu utánanézett, hogy az elérhető statisztikák alátámasztják-e ezt.

Bővebben




Pótvizsgáznak a közfoglalkoztatottak

Csaknem négyezer olyan közfoglalkoztatott van, aki a téli képzés keretében még nem szerezte meg bizonyítványát, mert megbukott a vizsgán - olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában.

Bővebben




Kettészakad az egészségügy is

 Egyre nő a szakadék a legjobb és legrosszabb helyzetű társadalmi csoportok között, az életkilátásokban is. Eközben a nők várható élettartama, eddig példa nélküli módon, lassabban nő, mint a férfiaké – mondta a Világgazdaságnak adott interjújában az egyik legismertebb és legelismertebb demográfus, Józan Péter.

Bővebben




Matat még a hálapénzzel az ügyészség

Az ügyészség sem boldogul könnyen azzal a jogi helyzettel, amit a Büntető Törvénykönyv (Btk.) tavaly nyári módosítása idézett elő hálapénz ügyben – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Itt a cafeteriabomba

Bár egyelőre kevés munkáltató élt az adómentesen adható munkáltatói lakáscélú támogatás idén megnyílt lehetőségével, de nagy iránta az érdeklődés - derül ki a Napi.hu banki körkérdéséből. Akár ötmillió forintot is kaphat a munkavállaló a cégétől a hitelei törlesztésére.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector