Startlaphoz Csatlakozz!

A HVDSZ 2000 és a Fővárosi önkormányzat együttműködési megállapodást kötött

Együttműködési megállapodást kötött Budapest Főváros Önkormányzata és a Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 érdekképviselet.

Bővebben




Nyugdíj: a gyerekszám alapján változhat a számítás?

Vannak a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervének olyan elemei, amelyek találkoznak a kormány elképzeléseivel, amelyekről egyeztetést kezdeményezett – nyilatkozta az új családügyért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek.

Bővebben




Vállalkozóvá válást segítő program indult Baranyában

 A vállalkozóvá válást ösztönző munkaerő-piaci programot indított a Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a kreatív ipar és a turizmus támogatására - mondta a központ igazgatója csütörtökön Pécsen, sajtótájékoztatón.

Bővebben




Amikor szó nélkül távozik a munkavállaló

A munkavállalói jogellenes munkaviszony megszüntetés leggyakoribb formája az, hogy a munkavállaló nem tesz írásos megszüntető nyilatkozatot, nem tölti le a felmondási időt, hanem egyszerűen csak nem jelentkezik többet a munkáltatónál, eltűnik. A váratlanul távozó munkavállaló persze sok fejfájást okozhat a munkáltatónak. Tekintsük át, hogyan kezelhető ez a kellemetlen helyzet! – olvasható az ugyvedvilag.hu oldalán.

Bővebben




Sztereotípiák és cáfolatok a munkaerő-kölcsönzésről

 Kinek jó a munkaerő-kölcsönzés, ha bonyolult és költséges? A kölcsönvevőnek semmilyen felelőssége nincs az ott dolgozókért? A munkavállalók fizetik a szolgáltatás díját?

Bővebben




Mi legyen a nyugdíjasokkal?

Lelassul a világgazdaság növekedése a követező évtizedekben és minden bizonnyal teljesülnek azok a jóslatok, amelyek szerint a mostaninál később mehetnek nyugdíjba az emberek. Veszedelmes jövedelemkülönbségek alakulhatnak ki.

Bővebben




Munkaügyek: sok a szabálytalanság

 A munkaadók 70 százalékánál találtak valamilyen szabálytalanságot. Ingyenes munkajogi mobilapplikációt mutatott be az Allen & Overy ügyvédi iroda a közelmúltban. A MunkaÜGYES! nevű alkalmazást eddig több mint hatszázan töltötték le, lényege, hogy közérthető formában mutassa be a munkaszerződések fontosabb elemeit, és hasznos tippeket ad a munkaadói és a munkavállalói oldal számára is. Így különösebb jogi ismeretek nélkül is ellenőrizhetik például a munkavállalók az eléjük tett munkaszerződést – írja a Metropol.

Bővebben




Bekeményít a hatóság: ki számíthat izzasztó ellenőrzésekre?

 Még mindig sok gond van a feketefoglalkoztatással, valamint a munkavédelmi szabályok hőség idején való betartásával, ezért a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) idén nyáron is tart akciósorozatot.

Bővebben




Tizennyolcezer pedagógusnak kell portfóliót készítenie november végéig

  A köznevelési államtitkárság valószínűleg több pályázóra számított, de csak 19 136 pedagógus jelentkezett a 2015-ös minősítési eljárásra – rájuk hónapokig tartó kemény munka vár, 2016 januárjától azonban magasabb fizetést vihetnek haza – írja az eduline.hu.

Bővebben




Nem költözhet vidékre a minisztérium

 NATO-elvárásokkal ütközik és irdatlan pénzbe kerülne a honvédelmi tárca Székesfehérvárra költöztetése – ez az egyik legfőbb akadálya a kormány által várhatóan jövő hét szerdán második olvasatban tárgyalt minisztériumi decentralizációnak – írja a Heti Válasz.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector