Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

LIGA Szakszervezetek: Hogyan dolgozzunk kevesebbet?

Hogyan dolgozhatunk kevesebbet – avagy miért dobogósok a magyarok a legtöbbet dolgozó nemzetek között?

Read more
Jövőre Németországban is bevezetik a minimálbért

A német parlament alsóháza, a Bundestag csütörtökön nagy többséggel megszavazta a 8,50 eurós törvényes minimális órabér bevezetését.

Read more
Tömegesen szűnhetnek meg képzések

Akár teljesen kiszállhat az állam a közösségi főiskolává alakuló felsőoktatási intézmények fenntartásából, hiszen „ezek nem az állam vagy a nemzetgazdaság érdekeit szolgálják, hanem a helyi igényeknek képeznek szakembereket” - mondta az új felsőoktatási államtitkár a Magyar Nemzetnek. Palkovics László szerint a továbbiakban egyházaknak, civil szervezeteknek, önkormányzatoknak vagy cégeknek kellene felelősséget vállalni ezekért a főiskolákért, akár tulajdonosként, akár működtetőként – írja a Népszava.

Read more
Újra módosulnak a lakáscélú munkáltatói támogatás feltételei

A lakáscélú munkáltatói támogatás adómentességére vonatkozó feltételeket is pontosítja a pénzügyi tárgyú törvények módosítása, amelyet pénteken fogadott el az Országgyűlés.

Read more
Pert nyert a szakszervezet az állam ellen

Perek dömpingjét indíthatják azok az egészségügyben dolgozók, akiktől megvonta munkaadójuk a jubileumi jutalmat, mert szerintük megszakadt az érintettek munkaviszonyának a jogfolytonossága akkor, amikor a korábbi állami fenntartású egészségügyi intézményeket gazdasági társasági formába kényszerítették -- közölte  Székely Tamás, az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége (ASZSZ) elnöke, melyről a Világgazdaság is beszámolt.

Read more
A magyarországi munkavállalók több mint fele találkozott már hátrányos megkülönböztetéssel

   A jövő munkavállalóinak, a diákoknak 83 százaléka a jövőben olyan helyen szeretne dolgozni, ahol nincs hátrányos megkülönböztetés a munkahelyeken. Ezzel szemben a magyarországi munkavállalók több mint fele találkozott már hátrányos megkülönböztetéssel - derült ki a Gemius Hungary kutatásából, melyet az origo ismertetett.

Read more
Európai munkanélküliségi biztosítás: félnek a potyautasoktól

 A vártnál tovább tart az EU gazdaságának fellendülése, amely ráadásul igen nagy szórást mutat az egyes országokban. Az országok közötti különbség egyik legfőbb kulcsterülete a munkanélküliség, néhányan úgy gondolják, a rehabilitációhoz egy közös munkanélküliségi biztosítás megteremtésére lenne szükség – írja a biztositasiszemle.hu.

Read more
Fizetésnap után is mínuszban

 A magyar fiatalok zöme már kért és kapott is kisebb-nagyobb összegű kölcsönt élete során. Hogy kik segítették ki őket átmeneti pénzzavarukban és mennyivel, az változó, ám az általánosnak tekinthető, ha ilyesmire kényszerülnek, attól kifejezetten rosszul érzik magukat kortól és nemtől függetlenül – írja a sonline.hu.

Read more
Szülj, ha nem akarsz nyomorogni időskorodban

Ismét napirendre került az a bizarr elképzelés, hogy a gyermekszámtól függő nyugdíj mentené meg az egész nyugdíjrendszert és ösztönözné a lankadó gyerekvállalást – olvasható az fn..hir24.hu oldalán.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector