Startlaphoz Csatlakozz!

Fidesz: garantáltan folytatódik a közfoglalkoztatási rendszer

A közfoglalkoztatás folytatódik, és az erre szánt forrásokat a kormány biztosította - közölte a Fidesz kedden az MTI-vel.

Bővebben




Ellenzéki bírálatok a kormánynak a közfoglalkoztatási program miatt

Több ellenzéki párt is bírálta a közfoglalkoztatási program miatt a kormányt kedden. Az MSZP, a Lehet Más a Politika (LMP) és az Együtt-PM szövetség közleményben fejezte ki tiltakozását arra reagálva, hogy a Magyar Nemzet a Belügyminisztérium tájékoztatása alapján azt írta, várhatóan teljesül az a kormányzati célkitűzés, hogy 2014-ben átlagosan havi 200 ezer ember juthasson közfoglalkoztatáshoz. Emlékeztettek arra, a kormány korábban 183,8 milliárd forintot irányzott elő a költségvetésben közfoglalkoztatásra, 3,9 milliárddal többet a tavalyinál, ezt növelte meg további 47,3 milliárd forinttal.

Bővebben




Párban mennének dolgozni külföldre a magyarok, kevés nyelvtudással

A tjobs.hu online álláskeresési platform keretén belül készült felmérésből körvonalazódott a külföldre vágyó munkás robotképe: a legtöbb felhasználó nő, a pályázók 74 százalékának nincs felsőfokú végzettsége, a többség egyedülálló, és a legtöbben Budapestről nyitottak felhasználói fiókot – írja a Világgazdaság.

Bővebben




A kötelező rezsióradíj miatt csökkenhet a vagyonőrök száma

A vagyonvédelemben hamarosan kötelező lesz a minimális rezsióradíj alkalmazása, emiatt a jelenleg százezres vagyonőri létszám 2-3 százalékkal csökkenhet - mondta Német Ferenc, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke kedden, sajtótájékoztatón Budapesten.

Bővebben




Juncker: 300 milliárd eurós befektetési program kell a növekedés és munkahelyteremtés előmozdításához

Az európai növekedés és munkahelyteremtés előmozdítása érdekében háromszáz milliárd eurós befektetési programot szorgalmazott Jean-Claude Juncker európai bizottsági elnökjelölt kedden Strasbourgban az Európai Parlament (EP) ülésén.

Bővebben




Több ezres elbocsátásra készül a Microsoft

 Több ezres létszámleépítésre készül a Microsoft a Nokia mobil telefonkészülék üzletágának integrálásával és új növekedési stratégiájával összefüggésben - értesült a Bloomberg hírügynökség.

Bővebben




Ha nincs hiteltörlesztés jó az Erzsébet-utalvány is?

A múlt héten írtunk arról, hogy adózási szempontból a munkáltatói hiteltámogatás számos cafetéria elemet ver, hiszen ennél a juttatásnál sem a munkáltató, sem a munkavállaló számára nem jelentkezik adóteher. De mi a helyzet más béren kívüli juttatásokkal? – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben




Munkavállalók az iskolapadban

Számos szakmában létfontosságú a szaktudás folyamatos fejlesztése, naprakészen tartása. Ezt felismerve a munkáltatók rendszeresen szerveznek továbbképzéseket, a munkavállalók pedig gyakran önállóan is képzik magukat. Mikor lehet felmondani a tanulmányi szerződést és milyen következményei vannak a szerződésszegésnek? Az alábbi cikkben ezekre a kérdésekre keressük a választ – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Elvárás lett a hétvégi munka

 A magyar nők az uniós átlagnál többet, a férfiak kevesebbet dolgoznak, viszont mindkét nem megszenvedi, hogy egyre több az olyan munkahely, ahol alapelvárás a hétvégi munkavégzés – derül ki a KSH legújabb munkaidő-elemzéséből, melyet a Világgazdaság közölt.

Bővebben




A közfoglalkoztatottak száma havi 103 ezerrel nőhet augusztustól

 Augusztus és december között további 103 ezer közfoglalkoztatott alkalmazására van igény a közfoglalkoztatóknál a Belügyminisztériumban elkészült felmérés szerint, és ennek meg is van a fedezete a kormány korábbi döntése alapján - írta a Magyar Nemzet.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector