Startlaphoz Csatlakozz!

Még mindig azt állítják, hogy dübörög?

.Áprilisban még dübörgött a közmunka, májusra viszont már drasztikusan csökkent a foglalkoztatottak száma – derült ki a KSH adataiból.

Bővebben




Mikor lesznek európai bérek Magyarországon?

A magyar árszint az uniós átlag 60 százaléka, az árszinttel igazított magyar bérköltség pedig az uniós átlag 54 százaléka. Nemzetközi összehasonlítás alapján ezek az értékek nagyjából ott vannak, ahová az ország termelékenysége alapján várjuk őket - állapította meg Oblath Gábor, az MTA KRTK Közgazdaságtudományi Intézet tudományos főmunkatársa, volt jegybankár a Defacto blogon publikált írásában.

Bővebben




Jutalmat harcolt ki a szakszervezet

 Aláírta a bérmegállapodást az EDF DÉMÁSZ vezetősége és a DÉMÁSZ Szakszervezet. Az érdekképviselet vezető elnöke, Nagy Sándor elmondta: több mint 5 hónap kemény tárgyalás után született egyezség – olvasható a demagyar.hu oldalán.

Bővebben




Járműipari szakszervezetek: figyelik a globális keret-megállapodások helyi végrehajtását

Kiemelt témaként figyel a járműipari vállalatok globális keret-megállapodásainak helyi végrehajtására az Audi, a Mercedes és az Opel magyarországi gyárának szakszervezete - hangzott el az érintett magyar és németországi érdekképviselet vezetőinek keddi győri sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Közmunkáért tüntetnek érpatakiak Nyíregyházán

Tüntetésbe kezdtek érpataki munkanélküliek, közmunkát követelve Nyíregyházán kedden. Terveik szerint négy napig demonstrálnak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal épülete előtt.

Bővebben




Több női vezetőt szeretne a Google

Elfogadhatatlan, hogy a Google-nál a vezető beosztásokban csak minden ötödik munkavállaló nő. Erről a kaliforniai internetes konszern igazgatója, John Gerosa beszélt a DLD Women nőügyi konferencián hétfőn Münchenben.

Bővebben




4659 név a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatók listáján

Júniusban 4659 név szerepelt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztató adózóinak listáján – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben




Kisokos a készenlétről

A készenlét alatt a munkáltató utasítása esetén haladéktalanul, munkavégzésre alkalmas állapotban rendelkezésre kell állnia a dolgozónak. Milyen gyakran és mennyi ideig kötelezhető a munkavállaló készenlétre? Mennyi fizetés jár a készenlétért? Összeállításunkból mindezt megtudhatja – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Németek mentik a magyarokat

Európa egyik legerősebb szakszervezetének, a mintegy 4 millió munkavállalót tömörítő IG Metall (vagyis a német vasasszakszervezet) képviselői érkeznek kedden Magyarországra, hogy a GDP 15 százalékát produkáló autóipar szakszervezeti vezetőivel találkozzanak. A jelek szerint a három autóipari nagyágyú – Audi, Mercedes- Benz, Opel – dolgozói egységesen kívánnak fellépni – írja a Vasárnapi Hírek.

Bővebben




Több tízezer munkahely veszélyben

A kormány döntött: az uniós területalapú támogatás 1200 hektár fölötti részére járó összeg 100 százalékát elvonják és a vidékfejlesztési forrásokhoz csoportosítja át. Ezzel a Miniszterelnökséget irányító Lázár János újabb tízmilliárdok sorsáról dönthet. Agrárszakemberek szerint a kabinet jó néhány nagy, illetve közepes méretű állattartó vállalkozást hoz lehetetlen helyzetbe, miközben a szólamokkal ellentétben a családi és a kisgazdaságoknak sem segít. Az ígéretekkel szemben nem több, hanem inkább kevesebb munkahely lesz a mezőgazdaságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector