Startlaphoz Csatlakozz!

Rengeteg hosszú hétvége lesz jövőre

Hét hosszú hétvége lesz jövőre – ez derül ki a nemzetgazdasági miniszter rendelet-tervezetéből, illetve a 2016-os naptárból.

Bővebben




Magyar Telekom: a vállalat minden területét érinti a leépítés

A Magyar Telekomnál csütörtökön bejelentett létszámleépítés a vállalat minden területét érinti különböző mértékben - mondta el Rózsa Iván, a társaság kommunikációs igazgatója az MTI-nek.

Bővebben




Még bízik az egyeztetésben Mendrey László

 Semmilyen előzetes egyeztetés nem előzte meg azt, hogy a szakképző intézmények átkerüljenek az NGM fennhatósága alá – mondta a Klubrádiónak Mendrey László a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke.

Bővebben




A kormány segítséget ígér a Nokiától és a Magyar Telekomtól elbocsátandó munkavállalóknak

 A Nokia és a Magyar Telekom létszámleépítési terveivel kapcsolatban a kormány minden olyan eszköz alkalmazását megvizsgálja, amely enyhítheti a lépések negatív hatásait. A kabinet célja, hogy gyors és szakszerű segítséget nyújtson az érintett munkavállalóknak szükség szerint európai uniós és magyarországi „gyorsreagálású válságkezelési források” bevonásával - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel.

Bővebben




A MÉDOSZ elutasítja az agrártámogatási rendszer és a birtokpolitika átalakítását

A Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete (MÉDOSZ) megdöbbenéssel fogadta a kormány döntését az agrártámogatási rendszer átalakításáról, és a mezőgazdaságot érintő teljes támogatási rendszer megismertetését sürgeti - áll a szakszervezet sajtónyilatkozatában, amit csütörtökön juttatott el az MTI-nek.

Bővebben




Komoly elbocsátás a Magyar Telekomnál

 A Magyar Telekom a BÉT honlapján közölte, hogy megállapodott a társaságnál működő érdekképviseletekkel az anyavállalatot érintő 2015-2016 évi létszámleépítésről, valamint a bérfejlesztés mértékéről.

Bővebben




Orbán Viktor miniszterelnökként havonta bruttó 1 507 400 forintot keres

Közel egymillió forintot kapnak az államtitkárok, míg Lázár János helyettes államtitkárainak fenntartása havonta több mint 18 millió forintba kerül.

Bővebben




Alamizsna járhat a gyerektelen időseknek

Egyre bizonyosabb, hogy megvalósul a „szüljön a nyugdíjért” program. Most a KDNP jelentette be: támogatja a Népesedési Kerekasztal által közzétett, a nyugdíjrendszer reformjára vonatkozó koncepcióját, amely figyelembe veszi a gyermeknevelésre fordított egyéni erőfeszítéseket, a felnevelt gyermekek számát és iskolázottságát is. Úgy érveltek, az európai országokban működő felosztó-kirovó nyugdíjrendszerben az idősek nyugdíját az aktív korosztály járulékfizetései biztosítják, a mai aktívak későbbi nyugdíját ezért gyermekeik generációja fogja fedezni – írja a Népszava.

Bővebben




KKDSZ: a közművelődési szféra semmiféle béremelést nem kapott a kormányzattól

Országos és pécsi ügyekről számolt be a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének elnöke pécsi sajtótájékoztatóján. Földiák András szerint a közművelődési szféra az egyetlen, akik semmiféle béremelést nem kaptak a kormányzattól, és a Janus Pannonius Múzeum gazdasági igazgatói jogkörének bővítése ellentétes a törvénnyel – olvasható a pecsistop.hu oldalán.

Bővebben




A tatabányai ipari park segíthet a kirúgott nokiásokon?

Akár a komáromi Nokia bezárása után munka nélkül maradt dolgozók számára is lehetőséget nyújthat a bővülő Tatabányai Ipari Park. A most épülő körforgalomnál szerdán tartott sajtótájékoztatót Schmidt Csaba, a megyeszékhely polgármestere – írja a kemma.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector