Startlaphoz Csatlakozz!

Minden tizenegy munkahelyből egy a turizmusnak köszönhető a világon

 A turizmus közvetlenül és közvetetten 9 százalékkal járul hozzá a világ GDP-jéhez és minden tizenegy munkahelyből egy a turizmusnak köszönhető - ismerteti a Magyar Turizmus (MT) Zrt. a Turisztikai Világszervezet (UNWTO) kiadványa alapján.     

Bővebben




Több mint 2,2 milliárdan élnek rendkívüli nyomorban vagy állnak az elszegényedés szélén

Több mint 2,2 milliárdan élnek a Földön rendkívüli nyomorban vagy állnak a teljes elszegényedés szélén, és félő, hogy a pénzügyi válságok és a természeti katasztrófák miatt számuk tovább emelkedik - figyelmeztetett az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) csütörtökön nyilvánosságra hozott éves jelentésében.

Bővebben




Szakszervezeti segítséget kérhet, akit nem jelentenek be

   A NAV közzétette a több ezer nevet tartalmazó listát a be nem jelentett foglalkoztatott miatt megbüntetett cégekről. A Liga szakszervezete segítséget nyújt a szürkefoglalkoztatásba kényszerítetteknek is.

Bővebben




Célzottan folytatják a demonstrációt a tejtermelők

Kifejezetten azok ellen demonstrálnak a jövőben a tejtermelők, akik nem tesznek azért, hogy kínálatukban növekedjen a belföldön előállított tejtermékek aránya - mondta Istvánfalvi Miklós, a demonstrációs bizottság tagja csütörtökön a fővárosban újságírók előtt.

Bővebben




VDSzSz: évtizedes lemaradásban a vasútbiztonság Magyarországon

A MÁV a vonatbalesetek és rendkívüli események okait túlnyomó többségében az emberi mulasztásra vezeti vissza. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) ezzel nem ért egyet, szerintük inkább a több ezermilliárd forintos elmaradt fejlesztés és a 15 éves technikai lemaradás az előidézője a baleseteknek. A vasúti balesetek száma hazánkban tavaly elérte a 2500-at, míg ezek következtében mintegy 100 ember vesztette életét – olvasható a Népszavában.

Bővebben




Béremelést követel az IMF

Aggasztja a Nemzetközi Valutaalapot, hogy jelentős szegénység alakult ki az Egyesült Államokban. Tartósan padlóra viheti a gazdaságot, ha ez így marad - derül ki a szervezet IV. cikkely szerinti szokásos éves jelentéséből.

Bővebben




Megemelték 200 millió forinttal a nyári diákmunkaprogram keretét

A diákmunka program idei 1,5 milliárd forintos keretét több mint 200 millió forinttal megemelték - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiaci és képzési államtitkára pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli hírműsorában.

Bővebben




Így szerezhet ingyen jogosítványt és új szakmát

Akár betegkísérő, útfenntartó vagy fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő is lehet az ingyenes állami képzéseknek köszönhetően, de van, ahol jogosítványt is szerezhetünk ingyen.

Bővebben




Csak a közmunka miatt kevesebb az állástalan

A közmunka miatt lett alacsonyabb tavalyhoz képest a munkanélküliség. Csongrád megyébenközel 7000 ember közmunkás, 15 és fél ezer pedig regisztrált álláskereső – írja a delmagyar.hu.
 

Bővebben




Vizsgálatot követelnek a megégett napszámosok miatt

Vizsgálatot kezdeményez a Magyar Nők Szövetsége és a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nőtagozata a Munkavédelmi Felügyeletnél egy Délmagyarban megjelent „Sírtak az asszonyok a fájdalomtól: 50 napszámos égett meg” című cikk kapcsán – olvasható a Klubrádió oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector