Startlaphoz Csatlakozz!

Vagyonvédelem: csak félig csodaszer a rezsióradíj

A vagyonvédelmi szolgáltatás minimális rezsióradíja fehéríti a szakmát és a tisztességes profitszerzés lehetőségét hordozza. Ezzel együtt a vagyonőri szolgáltatás megrendelőjének szakmai felkészültsége és igényessége fehérítheti igazán az ágazatot: a megbízóknak tudniuk kellene, hogy pontosan mit és hogyan szeretnének védeni, mint ahogy azt is, hogy alulfizetett emberek pocsék szolgáltatást nyújtanak. Az Alapítvány a Rendvédelmi és Magánbiztonsági Oktatásért és Kutatásért kuratóriumi elnökének írása – írja a munkajog.hu.

Bővebben




A háziorvos-hiány csökkentését támogatná a szaktárca

 Ötszáz millió forintos kerettel szeretné támogatni a körülbelül 150 tartósan ellátatlan háziorvosi praxisok betöltését az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkársága.

Bővebben




Végelszámolás helyett egyre több a kényszertörlés

Mintegy 6800 vállalkozás szűnt meg végelszámolással tavaly július 1-je és idén június 30-a között, 55 százalékkal kevesebb, mint az előző 12 hónapban, ám ugyanebben az időszakban csaknem 27 ezer céget kényszertörléssel zártak be - hívta fel a figyelmet a feketelista.hu portál csütörtökön.

Bővebben




Csaknem kétezer új közfoglalkoztatottnak kínálnak munkát Zalában

Az eddigiek mellett újabb mintegy kétezer embernek tudnak munkát adni Zala megyében augusztus elsejétől a Start munkaprogram, illetve a hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás keretében - közölte a megyei kormánymegbízott pénteken.

Bővebben




Munkaviszony helyreállítása jogellenes megszüntetés után

A jogellenes munkaviszony megszüntetés azzal járhat, hogy a bíróság a munkavállaló további foglalkoztatására kötelezi a munkáltatót. Ezt ugyan csak kivételes esetekben kérheti a munkavállaló, ám ha minden törvényi feltétel fennáll, a munkaviszony helyreállítása kötelező. De mi a helyzet, ha a munkáltató képtelen munkát adni a visszatérő pernyertes munkavállalónak? – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




A képzés és a munkajog

 Számos szakmában létfontosságú a szaktudás folyamatos fejlesztése, naprakészen tartása. Ezt felismerve a munkáltatók rendszeresen szerveznek továbbképzéseket, a munkavállalók pedig gyakran önállóan is képzik magukat. Mikor lehet felmondani a tanulmányi szerződést és milyen következményei vannak a szerződésszegésnek? Az alábbi cikkben ezekre a kérdésekre keressük a választ - írja az ügyvedvilag.hu.

Bővebben




Nagyon sok betöltetlen háziorvosi praxis van hazánkban

A háziorvosok nagy része közel van a nyugdíjkorhatárhoz, a fiatalok számára pedig nem vonzó ez a pálya – olvasható a szon.hu oldalán.

Bővebben




Alig keres valaki munkát Facebookon

  Magyarországon a felnőttek leginkább az ismerőseikkel, családtagjaikkal tartják a kapcsolatot a közösségi oldalakon, az üzleti kapcsolattartás vagy a munkakeresés viszont legtöbbjük számára nem itt zajlik – derül ki a Kutatópont legfrissebb elemzéséből, melyet a HVG ismertetett.

Bővebben




Obama rendeletet írt alá a munkaügyi szabályozás betartatásáról

Barack Obama amerikai elnök csütörtökön rendeletet írt alá, amelyben megnehezíti a munkaügyi törvényeket megszegő cégek számára, hogy megrendeléseket nyerhessenek el szövetségi kormánytól.

Bővebben




Az ÉSZT egyetért a VDSZ demonstrációjával

Az ÉSZT szolidaritásáról biztosítja a VDSZ, Hankook Tire Magyarország Kft-től elbocsájtott területi elnökét!

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector