Startlaphoz Csatlakozz!

Így használjuk ki az ajánlás erejét

Van egy magyar mondás, mely szerint az öndicséret büdös – hagyjuk inkább, hogy mások ecseteljék, milyen jók vagyunk abban, amit csinálunk. Szakértőnk segít, hogy használjuk a referenciákat az online kommunikációban.

Bővebben




Kötelező-e öregségi nyugdíjat kérni rokkantsági ellátás után?

 A nyugdíjkorhatár elérésekor kötelező-e öregségi nyugdíjat kérni, ha korábban rokkantsági ellátásban részesült a jogosult? Az adozona olvasójának kérdésére Winkler Róbert nyugdíjszakértő válaszolt.

Bővebben




Bonus-malus, nyugdíjaknál is

   Először úgy tűnt, a nyugdíjrendszer jövőbeni forráshiányos működésére javasolt egy megoldást a Népesedési Kerekasztal azzal, hogy gyermekszámtól is függjön a nyugdíj összege. Aztán kiderült: nem ez a cél. A társadalmi igazságosság helyreállítását szeretnék ily módon. Ez fontos. De mi lesz a nyugdíjrendszerrel? – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Veszni hagyott háziorvosok

   Nemcsak kevesebb pénzt ad az egy hete megígértnél, de trükkösen kevesebb háziorvosnak is szánná ezt az összeget az Orbán-kormány. A helyzetet szépíteni kívánó adatkozmetikázás azonban csak még jobban bizonyítja: az összeomlás szélén áll az alapellátás, azaz a háziorvosi rendszer.

Bővebben




Katasztrofálisan nő a közalkalmazottak száma

 Miközben egyre csökken a magánszektorban dolgozók száma, az államiban folyamatosan növekszik.

Bővebben




Kedvezőtlen változás: csökkenhet az átirányított munkavállaló bére

Míg a korábbi Munka törvénykönyve az átirányítási fejezetében kifejezetten tartalmazta az a rendelkezést, mely szerint az átirányítás a munkavállalóra nézve – különösen beosztására, képzettségére, korára, egészségi állapotára, vagy egyéb körülményeire tekintettel – nem járhatott aránytalan sérelemmel, a jelenleg hatályos törvény ezt már sajnos nem vette át – mondta el az Origónak a D.A.S. JogSzerviz szakértője.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector