Startlaphoz Csatlakozz!

Szakszervezetek tiltakoztak a Hankook rácalmási gyáránál

A Hankook Tire Magyarország Kft.-nél tapasztalt munkavállalói jogtalanságok ellen tiltakozott több, országos szakszervezeti tömörülés hétfőn, a gumigyártó cég rácalmási telephelye előtt.

Bővebben




A védőital és az adózás

Vissza lehet-e igényelni az védőital áfáját, s milyen adókötelezettsége keletkezik a munkáltatóknak a juttatás után? – tudakolta olvasó az adozona.hu olvasója. Siklós Márta, a LeitnerLeitner adótanácsadó és könyvvizsgáló partnere válaszolt.

Bővebben




Radikálisan csökkent a postások száma

  A Kézbesítők Szakszervezete szerint a kézbesítőkre egyre több teher hárul, nem tudni meddig lehet még feszíteni a húrt – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Ennyiből dübörög a közmunka

Időarányosan idén kevesebb pénz jut egy fő munkavállalásának támogatására az aktív foglalkoztatáspolitikai eszközökből, mint 2013-ban - derül ki egy írásbeli parlamenti válaszból – olvasható az mfor.hu oldalán.

Bővebben




Tüntetés a Hankook gyára előtt

Tüntetés lesz ma délután kettőkor a Hankokk rácalmási gyára előtt. A Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) közleményében azt írta, összefogtak a szakszervezetek a Hankooknál tapasztalt munkavállalói jogtalanságok ellen, dacára a cég nyilvános magyarázkodásának egyre nagyobb tömeg készülődik Rácalmásra, a mai demonstrációra – olvasható a Klubrádió oldalán.

Bővebben




Ötven millió forint uniós támogatás a vízügyi dolgozóknak

Mintegy ötven millió forintos uniós támogatásból kompetenciafejlesztő projektet valósít meg a Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VKDSZ) - közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel.

Bővebben




Rekordot dönthet az Erzsébet-utalvány

Már közel 70 milliárd forintnyi Erzsébet-utalványt használtak fel a munkavállalók - írja hétfői cikkében a Világgazdaság.

Bővebben




Állásukat féltő buszosok

A Volán-társaságok 2015-re kitűzött regionális összeolvadása feltartóztathatatlanul halad. Ám a szakszervezetek garanciákat követelnek a kormánytól és a tulajdonos MNV Zrt.-tól, hogy a bevonandó alvállalkozók ugyanolyan feltételek mellett foglalkoztassák a munkavállalókat, mint eddig a Volán társaságoknál. A kormányzat véleménye szerint azért működtetik a Szakszervezeti Fórumot, hogy a gondokat ott orvosolják. A munkavállalók azonban elégedetlenek a nemzeti fejlesztési tárca és a vagyonkezelő elképzeléseivel – írja a Népszava.

Bővebben




A jogtalanul kivetett adót is megadóztatnák

Bár a közszféra magas végkielégítéseire jogtalanul vetettek ki 98 százalékos adót, az érintettek várhatóan mégsem kapják vissza teljes mértékben a pénzüket, mert adózniuk kell belőle. A parlament ősszel dönthet – írja az Origo.

Bővebben




Végjáték a Nokiában

 Különös parti ez: lépni kell, s órára csapni, teljék az idő az ellennél, mert akinél az óra mutatója „lezuhan”, veszít. Későbbi vitát előzve figyelnek is, minden szabályosan történjék, utóbb senki se reklamáljon. Pedig már látni, nyertes nem, csak vesztes lesz. Ki többet, ki kevesebbet bukik: állást, jövőt, jó hírnevet. Komáromban, a Nokiánál, az ipari parkban járunk, hol majd minden az üzemről szólt. Az utcanév még a régi, de a gyári feliratot lecserélték, Microsoft, olvashatjuk. Meddig? November végéig talán… - olvasható a Szabad Földben.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector