Startlaphoz Csatlakozz!

Nyelvtudás nélkül külfödön

Felmérések szerint a munkaképes korú magyar lakosság nagyjából ötöde tervez egy-két éven belül hosszabb-rövidebb időtartamú külföldi munkavállalást. Kevesebb szó esik viszont arról, hogy ezeknek az embereknek mekkora része rendelkezik az ehhez szükséges képességekkel, mekkora esélyük van ténylegesen munkát találni – írja a Profitline.hu.

Bővebben




Felszámolják a céget: mit kap a munkavállaló?

 Milyen igényei lehetnek egy munkavállalónak, ha cége ellen felszámolási eljárás indul és hogyan érvényesítheti ezeket az eljárás különböző szakaszaiban? – írja az ugyvedvilag.hu.

Bővebben




A kormány is tolja a biztosítók szekerét

A biztosítótársaságok jól beizzították ügynökeiket: aligha lehet mondani még egy terméket, amelyik annyira pörögne manapság, mint a nyugdíjbiztosítás. Az ING szerint júliusban ugrásszerűen nőtt a kötések száma, ami így elérte az ötezret. Hasonló, hirtelen kiugrást az Aegon nem tapasztalt, de az érdeklődés ott is jelentős, többezres a szerződésszám. A teljes piacon az első fél évben több mint húszezer ilyen biztosítást kötöttek az ügyfelek - írja a Népszabadság.

Bővebben




Számíthatunk az utódokra?

Óriási port kavart az elmúlt hetekben az az ötlet, hogy a jövőben a felnevelt gyerekek számához kellene kötni az időskori ellátás összegét. A kormány ugyan cáfolja, hogy bármilyen változást tervezne a nyugdíjrendszerben – az viszont tény, hogy változás híján 15-20 év múlva beláthatatlan űr tátong majd a kasszában. Vagyis nem bűn, sőt muszáj előre gondolkodnunk – olvasható a Szabad Földben.

Bővebben




Kétszázezer felett a közfoglalkoztatottak száma

Augusztus első napjaiban újra átlépte a kétszázezer főt a közfoglalkoztatottak száma - számol be róla szombati cikkében a Magyar Nemzet.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector