Startlaphoz Csatlakozz!

Ennyit keresnek a tanárok szeptembertől

Mennyit keresnek szeptembertől a pedagógusok? Hogyan lehet kiszámolni, milyen bruttó bérre számíthatnak a pályakezdő és a több évtizede dolgozó tanárok, tanítók és óvodapedagógusok? Utánajártunk.

Bővebben




Elképesztően pörög a nyugdíjbiznisz

A nyugdíjbiztosításoknál a díjbevétel a nyolcvanszorosára, a szerződések darabszáma a hússzorosára emelkedett az idei első félévben.

Bővebben




Késedelmi kamat késedelmes munkabér fizetés esetén

A munkaviszony során a munkáltató egyik legfontosabb kötelezettsége a munkabér határidőben történő kifizetése. A munkabért – főszabály szerint – a tárgyhónapot követő hónap tizedik napjáig ki kell fizetni.

Bővebben




Soha ennyi román és bolgár nem dolgozott Nagy-Britanniában

Meghaladta a 150 ezret a Nagy-Britanniában dolgozó bolgárok és románok száma - közölte a brit statisztikai hivatal. Az EU egészéből érkező bevándorlók száma 187 ezerrel nőtt mindössze három hónap alatt.

Bővebben




A szakmai gyakorlat és a HR

A szakmai gyakorlat minőségét és lehetőségeit tekintve nagyon nagy különbségeket tapasztalhatunk a cégek között a magyar munkaerőpiacon. Számos olyan hely van, ahol a gyakornok bizony csak kávét főzni, fénymásolni vagy postára szaladgálni „jó”, máshol viszont érdemi szakmai feladatokat kap már a gyakornoki karrier kezdetén. Vajon mitől függ mindez? A cég hozzáállásán múlik? Vagy gyakornoka válogatja, milyen lehetőségei adódnak?

Bővebben




Pintér szerint nincs szükség extra lépésekre

Készek-e érdemi intézkedéseket hozni a magánbiztonsági szektort érintő visszaélések felszámolására? Ezzel a címmel intézett kérdést Harangozó Tamás MSZP-s képviselő Pintér Sándor belügyminiszterhez. A beadvány nem sokkal azután született, hogy megírtuk, a NAV-nál is dolgoznak feketén, munkaerő-kölcsönző cégen keresztül, biztonsági őrök. A munkaerő-kölcsönzéses trükközésre egyébként Harangozó is utalt a beadványában.

Bővebben




Öthavi többlet távolléti díjat kapnak a Nokia komáromi gyárából elbocsátott dolgozók

A Nokia Komáromban megszűnő gyárának alkalmazottai a törvényes juttatásokon túl átlagosan öthavi távolléti díjat és 150 000 forintos álláskeresési támogatást kapnak.

Bővebben




Hatéves mélyponton a szigetország munkanélkülisége

Hatéves mélypontra süllyedt a brit munkanélküliségi ráta a júniussal végződött negyedévben, de ezt egyelőre nem kíséri érzékelhető bérnövekedés.

Bővebben




33 éves, és soha nem jön haza

Több mint ötezer Nagy-Britanniában élő magyar mondta el, miért költözött ki. Sokan mennek a rossz politikai helyzet miatt.

Bővebben




Robbanhat a Tüke Busz-háború?

Alig hirdette meg a pécsi busztársaság mellett működő szakszervezet egyedülálló kezdeményezését utasok és dolgozók összeboronálására, a céget támogató civil szervezetnek is hirtelen fontos lett utas és sofőr egyaránt. Nem értenek egyet mindenben, Kertvárosban lehet az első összetűzés.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector