Startlaphoz Csatlakozz!

Vagyonosodási vizsgálatok: bárki gyanússá válhat

Kevesebbet markol, mégis többet fog az adóhatóság a vagyonosodási vizsgálatokon az utóbbi években, mint korábban: 2007 és 2014 között ötödével kevesebb ellenőrzést végeztek, de négyszeresére, csaknem 20 millió forintra nőtt az egy megállapításra jutó nettó adókülönbözet összege.

Bővebben




A munkavédelem szerepe a cégek életében

Bizonyára mindenki találkozott már a munkavédelem vagy munkabiztonság megnevezéssel közvetve vagy közvetlenül. Azonban még mindig sok téves elképzelés él a cégek körében, ezért nem árt kicsit áttekinteni a szabályokat!

Bővebben




Így lehet sikeres az első munkahelyén

Magabiztosság, a visszautasítás elfogadása, tenni akarás, szervezettség – ezek azok a pontok, melyeket érdemes betartani az első munkahelyre érkező fiataloknak.
 

Bővebben




Nyilatkozatháború lett a munkaügyi vitából

A Belföldi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezete úgy látja, a két másik érdekképviselet blokkolni akarta a bérekről szóló megállapodást az SZKT-nál. A többiek szerint épp fordítva történt.

Bővebben




Ilyen portfóliót kell készíteniük a tanároknak

Meddig kell feltölteni az e-portfóliót? Készíthetnek-e egyszerűsített portfóliót azok a pedagógusok, akik a 2015-ös minősítési eljárásra jelentkeztek? Hány hónap alatt lehet összeállítani a portfóliót? Íme a legfontosabb kérdések és válaszok.

Bővebben




Egyetem vagy munka mellett is lehetsz katona

Katona leszel vagy civil maradsz. És ha kivételesen szeretnél mindkettő lenni? A Magyar Honvédség csupán két éve, 2012-től beindult önkéntes műveleti tartalékos (ÖMT) katonai szolgálata épp az utóbbi lehetőségről szól: már a felsőfokú tanulmányok vagy munka mellett is lehet valaki katona. Hihetetlen? A világ sok országában már jól működik ez a rendszer. Kevesen tudják, de például a híres tévés-kalandor, valamint főcserkész Bear Grylls is tartalékos katona volt.

Bővebben




Nem változik a nyugdíjrendszer

Nem tervez változást a jelenlegi nyugdíjrendszerben a kormány - erősítette meg képviselői kérdésre az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Bővebben




Többletforrásokkal kompenzálnák a nagygazdaságokat

Többletforrásokat ígér a földművelésügyi államtitkár azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek a területalapú támogatások miatt veszteségeik lehetnek, és emiatt munkahelyek kerülnének veszélybe. Nagy István a Hír TV-nek azt mondta, terveik szerint a 2015-ös költségvetés tervezésekor 180 milliárd forintot biztosítanának a veszteségek fedezésére.

Bővebben




Béremelés szükséges Németországban az uniós gazdaság beindításához

Béremelésre és egy sor további lépésre van szükség Németország részéről az Európai Unió gazdaságának beindításához - mondta Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért, és társadalmi összetartozásért felelős európai uniós biztos a Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban megjelent interjúban.
 

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector