Startlaphoz Csatlakozz!

Andor: nem kell szociális szolgáltatást adni annak, aki nem dolgozik

Az Európai Unió nem kényszerít a túlzott nagyvonalúságra, semelyik tagállamnak nem kell szociális szolgáltatást nyújtania olyanoknak, akik nem dolgoznak - mondta Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért, és társadalmi összetartozásért felelős európai uniós biztos a Die Presse című osztrák konzervatív lapnak adott pénteki interjújában.

Bővebben




Ezt kell tudnia, ha most áll először munkába

 Évről-évről a legtöbb fiatal szeptember elején áll munkába életében először. A LIGA Szakszervezetek ezért most összefoglalta számukra, hogy mik az alapvetően fontos szabályok, amelyekre oda kell figyelni.

Bővebben




Hogyan mondjunk fel?

 A munkáltató a felmondását minden esetben köteles indokolni, akár határozatlan, akár határozott idejű jogviszony megszüntetésről van szó – olvasható az RSM DTM blogoldalon.

Bővebben




Elveszik a közalkalmazottak fizetésének egy részét

Elvenné a közhivatalnokok béren kívüli juttatásainak egy részét a horvát Pénzügyminisztérium, annak érdekében, hogy kiegyensúlyozzák a költségvetést – írja a Figyelő.

Bővebben




Az eurózónában a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta 11,5 százalék

Az eurózónában a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta 11,5, az EU28-ban 10,2 százalékon alakult júliusban, vagyis stagnáltak a mutatók júniushoz képest, viszont éves összehasonlításban csökkenést mutatnak mind a valutaövezet, mind az egész EU esetében - közölte az Eurostat. Éves összehasonlításban újra a magyar adat mutatja a legnagyobb javulást.

Bővebben




Nem képesek új tagokat gyűjteni az önkéntes nyugdíjpénztárak

  Hiába érnek el jó hozamot, nem képesek új tagokat gyűjteni az önkéntes nyugdíjpénztárak. A cafetériaelemek között nagy a verseny, és az sem segíti őket, hogy a közvetítőiknek csak pár ezer forintot fizethetnek ki jutalékként – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Már húszévesen aggódnunk kellene a nyugdíj miatt

A nyugdíj kérdése sok millió embert foglalkoztat Magyarországon. Leginkább azokat a generációkat, akik közelednek a bűvös korhatárhoz, amikor munkájuk után megpihenhetnek, s élvezhetik a boldog nyugdíjas éveket – olvasható a tozsdeforum.hu oldalán.

Bővebben




Ismét díjazzák az egészséges munkahelyeket

Akár háromszoros megtérülést is hozhat a munkavállalók egészségébe fektetett összeg egy-egy vállalatnak. Ráadásul a dolgozók rendszeres mozgása növeli a kreativitást, szerepet játszik a hatékony munkavégzésben és közösségépítő hatása van. A Legfittebb Munkahely Felmérés második alkalommal indul hazánkban azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi egészségfejlesztés fontosságára, és hogy díjazza a dolgozók egészségéért aktív szerepet vállaló hazai vállalatokat – írja a Piav@Profit.

Bővebben




Sztrájkolnak a Germanwings pilótái délelőtt

Sztrájkolnak péntek délelőtt a Germanwings német légitársaság pilótái. A Lufthansa csoport diszkont légitársaságánál 6 és 12 óra között sztrájkolnak a pilóták. A munkabeszüntetés a németországi repülőterekről induló járatokat érinti - közölte a Lufthansa csoportnál dolgozó pilóták szakszervezete (Vereinigung Cockpit - VC).

Bővebben




Közlekedési Egyeztető Fórum alakult szakszervezeti és politikai résztvevőkkel

Közlekedési Egyeztető Fórum elnevezéssel szakszervezeti-politikai platform alakult csütörtökön Budapesten - közölte a fórum szervezője, a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége (KSZOSZ) közleményben az MTI-vel. Az LMP támogatásáról biztosította a fórum megindítását.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector