Startlaphoz Csatlakozz!

Hogyan váltsunk jól munkahelyet?

Manapság munkahelyet váltani? „Kész őrültség”- vágják rá a legtöbben, pedig ha átgondoltan döntünk, jó érzéssel kezdhetünk bele az új munkába. Ehhez csupán önismeretre és egy kis kutatómunkára lesz szükségünk – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Mi számít munkahelyi terrornak?

Egy cégvezetőnek tudnia kell, hogy hol a határ: tisztában kell lennie azzal, hogy mit tehet meg az alkalmazottaival, és mi az, amit már nem. Ugyanígy fel kell tudnia ismerni azt is, ha a cégnél mások lépik át a határt, és a kollégáikat, beosztottjaikat terrorizálják. Hogyan ismerhető fel a munkahelyi terror, és mit tehetünk ellene? – olvasható a sikeresceg.hu oldalán.

Bővebben




PDSZ: a pedagógusok továbbra is elégedetlenek

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke szerint a kormányzati kommunikáció ellenére nem nevezhető sikertörténetnek az idei tanévkezdés.

Bővebben




Újbuda autista fiatalok munkába állását és képzését támogatja

Eddig csaknem 250 megváltozott munkaképességű embernek biztosítottak álláshelyet az önkormányzatnál és háttérintézményeinél. Most megnyílt egy kézművescsokoládé-készítő műhely is a Budafoki úton.

Bővebben




Mennyiből élnek a magyar egyetemisták?

Átlagosan havi 85 686 forintból élnek a magyar egyetemisták - derül ki az Eurostudent 2014-es felméréséből. A 22 év alattiaknál ez 56 899 forintot jelent, a 30 év feletti - zömmel munka mellett tanulók - egyetemisták és főiskolások viszont 179 736 forintos bevétellel számolhatnak – olvasható az eduline.hu-n.

Bővebben




Októbertől jöhetnek a Klik elleni perek

Mától letölthetik a pedagógusok azt a kérvényt, amivel a munkáltatójuknál igényelni tudják az elmaradt bankszámla-kompenzáció kifizetését – tudta meg a Magyar Nemzet.

Bővebben




Munkavállalás tetoválással

Pillangót ábrázoló, négy centiméteres tetoválása miatt bocsátottak el egy nőt egy brit nagyvállalattól, annak ellenére, hogy a munkájára a cégnél töltött öt hónap alatt sosem volt panasz – írja a Metropol.

Bővebben




25 ezret kaptak a megégett napszámosok

5000 forintot kaptak a júliusban megégett roma napszámosok az önkormányzattól, 20 ezret a munkaközvetítőtől. A pórul járt emberek perre készülnek – tudta meg a delmagyar.hu.

Bővebben




890 ezer dolgozó után vettek igénybe járulékkedvezményt

A 2013-ban életbe lépett munkahelyvédelmi akció sikerét jelzi, hogy annak révén mára több mint 890 000 ember, köztük mintegy 150 000 fiatal foglalkoztatása valósult meg - közölte a kormányszóvivő csütörtökön a jászberényi Jász-Plasztik Kft.-nél tartott sajtótájékoztatón.

Bővebben




Sztrájkolnak a Lufthansa pilótái pénteken Frankfurtban

Sztrájkolnak péntek délutántól késő estéig a Lufthansa német légitársaság Frankfurtból induló járatainak pilótái, egy budapesti járatot is töröltek.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector