Startlaphoz Csatlakozz!

Vasúti utazási kedvezmény

Kaphat-e ilyen kedvezményt az a munkavállaló, aki nem kedvezményezett munkaadótól ment nyugdíjba? – a kérdésre a munkajog.hu szakértője válaszol.
 

Bővebben
Y generáció: mindent az előrelépésért?

Több tanulmány is kimutatta, hogy az Y generáció tagjai képesek feláldozni munkahelyi barátságaikat is az előmenetel érdekében, de egy friss kutatás szerint ezért még hazugságokra is mindenkinél jobban képesek – mutat rá a CNBC cikke, melyet a tozsdeforum.hu ismertetett.

Bővebben
Compliance audit és munkaviszony megszüntetése

 A munkaviszonyok megszüntetése – csakúgy, mint azok keletkezése – a munka világának elmaradhatatlan ­velejárója. Leggyakrabban nem különösebben szomorú vagy megrázó esemény, inkább csak egy, a munkaviszony, mint folyamat többi lépése között – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector