Startlaphoz Csatlakozz!

Ahol közel 500 ezret keres egy ügyfélszolgálatos

 Külföldi magyarokat bemutató sorozatunk következő állomása Skócia. Kiderül, hová juthat egy több diplomás, ha beszéli a nyelvet – írja a profession.hu.

Bővebben




Regionális állásportál indult magyar-szlovák összefogással

Öt délszlovák és hét észak-magyarországi megye álláskeresői és -kínálói számára új állásportált hozott létre a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (KVA) és a szlovák CEPTEM non-profit szervezet; a magyar félre eső rész 32 millió forintos uniós támogatásból valósult meg.

Bővebben




Ismét sztrájkra készülnek a Lufthansa pilótái

Ismét sztrájkra készülnek a Lufthansa német légitársaság pilótái, mert újra sikertelenül zárultak a munkaadóval folytatott tárgyalások a korai nyugdíjazásról - közölte csütörtökön a pilóták érdekképviselete (VC).

Bővebben




Így kaphat kölcsönt a munkavállaló

Munkabérelőleg vagy munkáltatói kölcsön? Első hallásra ugyanaz, pedig eltérő a jogszabály és más a szankció is, ha nem tartjuk be a feltételeket. Íme a legfontosabb tudnivalók a Piac@Profit oldalán.

Bővebben




Miért tabu a fizetésünk?

Míg Ausztriában már az álláshirdetésben feltüntetik a fizetést, Magyarországon senki nem tudja, hogy a másik mennyit keres, így viszont nem is tudja megfogalmazni reális bérigényét – olvasható a marmalade.hu oldalán.

Bővebben




Kivételes nyugdíj: az éhezéstől talán megment

   Sokaknak nincs munkájuk, vagy van, de csak feketén. Így pedig nem gyűlik a nyugdíjhoz szükséges szolgálati idő. A minimum 15 év. De mi lesz azokkal, akinek ennyi sem jön össze? Éhkopp? – olvasható az fn.hir24.hu.

Bővebben




A szabadságra jogosító idő számítása

Hány nap szabadság jár a munkavállalónak, ha év közben beteg volt, fizetés nélküli szabadságát töltötte, vagy munkaviszonya három hónapos felmentési idő után szűnik meg? Egy egyszerű szabály, amely több értelmezési kérdést is felvet a gyakorlatban – olvasható a munkajog.hu-n.

Bővebben




A kétkezi munkásokat keresték leginkább a cégek

Elsősorban mechanikaigép-összeszerelőknek, egyszerű szolgáltatási és szállítási munkásoknak illetve ipari és bolti eladóknak kínáltak állást a vállalkozások mostanában. A kormány a jövőben tényleg segítené a kilépést a közmunka rendszeréből – olvasható az fn.hir24.hu oldalán.

Bővebben




Tanévnyitó értekezlet a Pedagógusok Szakszervezeténél

 Óriási feszültséget okoz az iskolákban, hogy a pedagógusok kaptak béremelést, az oktató-nevelő munkát segítő, adminisztratív-technikai dolgozók viszont 2008 óta nem – írja a kanizsaujsag.hu.

Bővebben




Nincs pénz gyerekekre

A magyarok több mint negyede egyetlen gyerek felnevelését sem tudná finanszírozni, a 30 év alattiak egyötöde nem is tervez családalapítást – derült ki az MSD Pharma Hungary Kft. legfrissebb reprezentatív kutatásából, melyet a Világgazdaság ismertetett.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector