Startlaphoz Csatlakozz!

Bezár a Bonbonetti-gyár: mi lesz a dolgozókkal?

 A Bonbonetti ukrán tulajdonosa ugyan megszünteti gyártását Nagykanizsán, de a 64 embert foglalkoztató üzem átvételéről és a termelés folytatásáról több potenciális vevővel folynak tárgyalások - közölte a Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója pénteken az MTI megkeresésére. 

Bővebben




Elindultak a cipész- vájár- és juhászképzések az országban

Új szakképzések indultak idén az országban: cipészképzés Miskolcon, három vidéki egyetemen juhászképzés, Bátonyterenyén pedig vájárnak lehet tanulni. A Kossuth Rádió Napközben című műsora annak járt utána, milyen a jelentkezési kedv az új szakokra és milyen iskolák indították őket.

Bővebben




A pilóták keddig meghosszabbították a sztrájkfelhívást

 Jóllehet az Air France vezetőség már engedett a pilóták egyik fő követelésének, és visszavonta a fapados légitársaság, a Transavia európai fejlesztésének tervét, a tárgyalások a szakszervezettekkel még mindig nem értek véget, és a pilóták egyelőre jövő keddig meghosszabbították a sztrájkfelhívást. Szombaton a járatok fele fog közlekedni.

Bővebben




Sztrájkolnak a lengyel bányászok a föld alatt

 A sziléziai Sosnowiecben immár három napja tartó, föld alatti bányászsztrájknak nem vetett véget Piotr Litwa sziléziai vajda pénteki látogatása sem; a lengyel kormány a utóbbi időben erősödő bányászmegmozdulásokkal kapcsolatban a szénimportra irányuló törvénymódosításokat helyezi kilátásba.

Bővebben




Pedagógusok Szakszervezete: Kemény idők jönnek a tanártársadalomra

A szakszetvezet úgy számol, hogy a kormányzat által belengetett megszorítások érzékenyen érintik majd a köznevelési szférát, miközben egyre nehezebb tagot toborozniuk az érdek-képviseleti szervezetbe – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector