Startlaphoz Csatlakozz!

Pataky Péter: a korkedvezmény nem kegy, nem jótékonyság

A korkedvezményes és a korengedményes nyugdíjért, valamint a köztisztviselői bérbefagyasztás ellen tüntettek a szakszervezetek kedden délután Budapesten, a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt.

Bővebben




Hat munka, amit bárhonnan lehet végezni

Az internet és a távmunka terjedésével már rengeteg olyan munka van, amelyhez nem szükséges egy irodába elmennünk nap mint nap. Itt egy válogatás most azokból a munkákból, melyeket bárhonnan lehet végezni – írja a HVG.

Bővebben




Szívességi munka

Gyakran merül fel kérdésként, hogy egy családi vállalkozásban végezhet-e rokon vagy barát, díjazás nélkül, szívességből munkát. Például a vízvezeték szerelő nagybátyjának besegíthet-e egy-két órában segédmunkásként a testvérének éppen ráérő gyermeke bejelentés és díjazás nélkül, hogy az őszi családi szüretekről ne is ejtsünk szót – írja az ugyvezeto.hu.

Bővebben




Németországban sztrájkolnak a mozdonyvezetők és a teherpilóták

A Deutsche Bahn, a legnagyobb német vasúttársaság mozdonyvezetői kedd este 21 órától szerda reggel hat óráig tartanak munkabeszüntetést követeléseik nyomatékosítására. Szeptember elején már két alkalommal tartottak háromórás figyelmeztető sztrájkot.

Bővebben




Pogácsás szerint értékteremtő munkát végeznek a szociális szövetkezetek

Értékteremtő munkát végeznek az önkormányzati szervezésű szociális szövetkezetek, amelyek a következő években várhatóan már önálló gazdasági szereplőként is meg tudnak jelenni a piacon és termékeiket akár a nagykereskedelemben is forgalmazni tudják majd - erről a Belügyminisztérium (BM) önkormányzati államtitkára beszélt kedden Budapesten.

Bővebben




Sztrájk vagy megegyezés?

Egy éven át tárgyaltak majdnem százezer nagyon rosszul fizetett dolgozó sorsáról, úgy tűnt, egyezségre jutottak, aztán a kormány váratlanul lefújta a megállapodástervezet aláírását, majd ismét váratlanul új tárgyalásra hívta a szakszervezeteket – írja a vs.hu.

Bővebben




Nem jó csapatjátékosok a magyarok

Bár a magyar munkavállalók többségének vannak csoportos feladatai, a megkérdezettek fele nem tartja magát csapatjátékosnak. A sokszínű csoport számunkra inkább a munkatapasztalatbeli különbséget jelenti a kulturális vagy korbeli változatosság helyett – derült ki a Randstad Workmonitor legfrissebb eredményeiből.

Bővebben




Munkajogi mobilalkalmazás a LIGA Szakszervezetektől

A Tisztes Munka Világnapján a LIGA Szakszervezetek egy ingyenes és bárhol elérhető munkajogi elsősegély mobilalkalmazással kívánja segíteni a munkavállalókat a tisztes munka elérésében. A hiánypótló alkalmazás a leggyakoribb munkajogi kérdésekre ad gyors és közérthető válaszokat - olvasható közleményükben.

Bővebben




Kilencvenezer magyar kényszerből részmunkaidős

A legfrissebb adatok alapján 90,6 ezer olyan magyar foglalkoztatott van, akik bár tudnának többet is dolgozni, csak részmunkaidőben foglalkoztatják őket. Számuk több mint egy éve nem igazán távolodik el ettől a szinttől – írja az mfor.hu.

Bővebben




Figyelmeztető megmozdulás a korkedvezményes nyugdíjért

A Magyar Szakszervezeti Szövetség valamennyi tagszervezete hívja demonstrálni az embereket –mondta a Klubrádió, Reggeli gyors című műsorában Székely Tamás.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector