Startlaphoz Csatlakozz!

SZEF: Rosszul járnak a közszolgálati dolgozók

 A 2015-ös költségvetéshez kapcsolódó törvénytervezetek eddig megismert paraméterei tovább rontják a magyar munkavállalók, benne a közszolgálati munkavállalók életviszonyait - hívja fel a figyelmet a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma.

Bővebben




Rogán: szerdán visszavonják az internetadó-javaslatot

A Fidesz-KDNP azt javasolja, hogy 200 ezer forintos összegig ne változzon a cafeteria adószintje - közölte Rogán Antal kedden Budapesten, a Fidesz-KDNP-frakció ülése után, amelyen áttekintették a jövő évi költségvetési és adótörvény-javaslatot. A tanácskozásról tartott frakcióvezetői beszámoló szerint az internetadó-javaslat visszavonása szerdán várható. Emellett a kormánypárti képviselők azt kérték a kabinettől, hogy a bürokrácia területén is legyen rezsicsökkentés.

Bővebben




Rakja rendbe a Facebook-profilját, ha állást akar kapni

 Tízből már hét toborzó nézi a közösségi médiát, amikor munkaerőt keres. Még mindig kevesen veszik észre, hogy nem mindegy, mit posztolnak magukról – olvasható a HVG oldalán.

Bővebben




Vizsgálatot kezdeményezett a HTFSZ

A szolgálati törvényben rögzített szakszervezeti jogok csorbítása miatt a katasztrófavédelmi főigazgatóhoz fordult a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) elnöke. Ahogy a Lánglovagok.hu tűzoltóportál is beszámolt róla, október 21-én a Veszprém megyei igazgató megakadályozta, hogy az érdekképviseleti szervezet képviselői a laktanyákban tájékoztatást adjanak a szolgálatban lévő tűzoltóknak – olvasható a langlovagok.hu oldalán.

Bővebben




Az egyik adót hatvanszorosára emelik, minden élelmiszer drágulni fog

 Több dologra (leginkább a töményszeszekre) is kiterjesztik a termékdíjat, egy másik élelmiszerekre kivetett adót bizonyos szereplőkre meghatvanszoroznak, a fuvarozóknak pedig két döntéssel is költségesebbé teszik a munkáját.

Bővebben




Galló Istvánné: A helyzet katasztrofális

Van lehetősége a szakszervezeteknek arra, hogy a kormánnyal egy újabb tárgyalást folytasson a beterjesztett költségvetésről – mondta a Klubrádió, Reggeli gyors című műsorában Galló Istvánné.   

Bővebben




Az éjjeli munka öregíti az agyat és károsítja a működését

Az éjjeli munka öregíti az agyat és károsítja a működését - figyelmeztetett egy friss tanulmány.

Bővebben




Szakszervezetek Együttműködési Fóruma: a törvénytervezetek tovább rontják a magyar munkavállalók életviszonyait

Állásfoglalás a 2015. évre vonatkozó, és a Parlament elé terjesztett adó- és költségvetés törvénytervezetekkel kapcsolatban. A SZEF Ügyvivő Testülete úgy látja, hogy a törvénytervezetek eddig megismert paraméterei tovább rontják a magyar munkavállalók, benne a közszolgálati munkavállalók életviszonyait. A költségvetés eddig megismert számai azt jelzik, hogy – a pedagógus életpályához kapcsolódó bérfejlesztés további lépcsője, valamint a fegyveres és rendvédelmi bérek emelésén túl – a kormány nem kívánja megoldani az ezzel a költségvetéssel már hetedik éve befagyasztott, és az előmenetel szempontjából gyakorlatilag funkcióját vesztett közalkalmazotti és köztisztviselői bérrendszerek okozta feszültségeket.

Bővebben




A magyarok több mint fele szeretne külföldön élni?

A Profession.hu felmérése keretében megkérdezett magyarok 55 százaléka szeretne külföldön élni, de aktívan csak a válaszadók 21 százaléka keres külföldi munkát.

Bővebben




Szakmunkásba a gimisekkel: pedagógussztrájk jöhet

Brutális kivonás a középfokú képzésből: szakiskolákba, de inkább szakközépiskolákba küldenék a gimnazisták felét, csökkentik az állami támogatásokat, ezzel bebetonozzák a szegényebb családokat. A szakszervezet kiakadt – olvasható a hir24.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector