Startlaphoz Csatlakozz!

Havasi: az egyeztetések után lesz döntés a vasárnapi zárva tartásról

A vasárnapi nyitva tartás témájában zajlanak a konzultációk, az érintettek véleményének meghallgatása után kerülhet sor a döntések meghozatalára, illetőleg jogszabályok megalkotására - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár pénteken az MTI érdeklődésére.

Bővebben




Magyarországon keres dolgozókat egy angol gyár

Magyarországon toboroz épülő szendvicsüzemébe dolgozókat egy angliai cég, mert otthon képtelen elegendő munkatársat találni – írja az eco.hu

Bővebben




A LIGA nem támogatja a boltok vasárnapi kötelező bezárását

A LIGA szakszervezeti szövetség nem támogatja a boltok vasárnapi kötelező bezárását, ehelyett a vasárnapi nyitva tartás költségeinek emelését és szabályainak szigorítását javasolja a kormánynak - közölte a munkavállalói érdekképviselet pénteken.

Bővebben




Czibere: A segély aktivitásra, munkavállalásra ösztönözzön

A gyermekétkeztetésre és a szociális ellátásokra lényegesen több pénz jut a jövő évi költségvetésben, mint az idén, valamint július 1-jétől béremelés lehet a szociális szférában. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára beszélt az MTI-nek.

Bővebben




Folytatódhat a német mozdonyvezetők sztrájkja

Egyelőre folytatódhat a német mozdonyvezetők sztrájkja, mert a frankfurti munkaügyi bíróság elutasította csütörtök késő este a német államvasutak (DB) keresetét a munkabeszüntetés betiltására.

Bővebben




Nagyon sok pedagógus veszíti majd el az állását

A helyzet nem reménytelen, de kilátástalan – mondta a közoktatást érintő jövő évi változásokról a Pedagógusok Szakszervezetének szegedi titkára a delmagyar.hu-n. Pap Jánosné hangsúlyozta, a gimnáziumi férőhelyek drasztikus csökkentésével nagyon sok pedagógus veszíti majd el az állását.

Bővebben




Vasárnapi zárva tartás: durva büntetések a törvényjavaslatban

Benyújtotta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a boltok vasárnapi nyitva tartását korlátozó törvényjavaslatát csütörtökön az Országgyűlésnek.

Bővebben




Kezdenek bekeményíteni a magyar egészségügyben

Garantált minimálbért sürgetnek a szakorvosoknak jövőre a rezidensek. Az orvostechnikai cégek pedig átfogó kórházi adósságrendezést, különben ők is csak akkor vállalják a jövőben a kiszállítást, ha az intézmények előre fizetnek – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Pénzt kapnak a Malév-dolgozók

Tárgyalás, tüntetés és pereskedés után november közepén pénzhez jutnak az egykori Malév-dolgozók. Igaz, követelésüknek csak mintegy harmadát tudja kifizetni a felszámoló. A maradék kétharmadról sem mondanak le a munkavállalók – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Sok budapesti nem vállalta a költözést az államtitkárságnál

Január elejétől Kecskemétre költözik a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztési államtitkársága. A Lázár János miniszterhez tartozó szervezeti egység száz-száztíz főnek biztosít munkát, sok budapesti dolgozó azonban nem vállalta a költözést – tudta meg a Magyar Nemzet.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector