Startlaphoz Csatlakozz!

Korrupcióra tökéletes, a szegényeknek átok a vasárnapi boltbezárás

A vasárnapi zárva tartás lehet a következő netadó: információink szerint a kormány legalább részben kihátrál a KDNP-sek ötlete mögül. Ha viszont mégsem, úgy jöhetnek az ügyeskedések és jöhet a korrupció. De persze akkor még nem esett szó azokról, akik az igazi vesztesei lennének egy ilyen húzásnak – olvasható a HVG oldalán.

Bővebben




Czibere: jelentősebb béremelésre számíthatnak a szociális területen dolgozók

Az idei bérpótléknál jelentősebb mértékű béremelésre számíthatnak a szociális területen dolgozók jövő júliustól - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

Bővebben




Emelnék, hogy ne csökkenjen a polgármesterek fizetése

Egy fideszes képviselő önálló indítványa 50, illetve 25 százalékkal emelné a legkisebb településeket vezető polgármesterek fizetését, de ezzel csak annyit érne el, hogy nem csökkenne jelentősen az elmúlt ciklushoz képest minden második polgármester fizetése. Így is több százan lehetnek, akik csak közmunkásbért kapnak a köz szolgálatáért – írja az Origo.

Bővebben




Így lesz a magyar közmunkásból 300 ezret kereső brit szendvicsgyáros

  Egész napi, futószalag melletti állással jár, de így is óriási roham van a magyaroknak meghirdetett angliai szendvicskészítői munkáért. A felvételi követelmények viszonylag könnyűek, lényegében alapszintű angolnyelv-tudás is bőven elég, és aki veszi az akadályt, az durván 300 ezer forint befektetéssel már bele is vághat egy új, angliai életbe. Már az első havi bér fedezi ezt a befektetést, nem beszélve arról, hogy ez a munka, amire angoloknak már nem igazán fűlik a foguk, a többség reményei szerint belépőként szolgál a magasabb életszínvonalat biztosító állásokhoz is – írja a HVG.

Bővebben




Elégedettebbek, akiknek van SZÉP-kártyájuk

Elégedettebbek munkáltatójukkal azok az alkalmazottak, akiknek van SZÉP-kártyájuk – derült ki egy kutatásból – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




Mit hoz a költségvetés szegénynek, gyereknek?

Bort, búzát, békességet? Kicsit kevesebb szegénységet? Szavakban mindent. Csak a tényekkel van a baj – olvasható Ferge Zsuzsa írása a Népszabadságban.

Bővebben




Pokorni Zoltán: a tanultsági szint és az általános műveltség gazdasági érték is

Nem termelhetjük újra a Kádár-kori gazdaság betanított munkásait, mert őket rövid időn belül segélyezni kell – nyilatkozza a Népszabadságnak Pokorni Zoltán, az első Orbán-kormány oktatási minisztere. A jelenleg XII. kerületi fideszes polgármester egyebek mellett azt javasolja: legyenek kilenc évfolyamosak az alapiskolák.

Bővebben




Felültették őket, és most nagyon mérgesek

Meghirdette mára a szociális elégedetlenség napját a Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság, amely azzal a céllal alakult, hogy elérje a szociális dolgozók erkölcsi és anyagi elismerését, az ágazati bérrendezést. A szociális, idős- és fogyatékosotthonokban, bölcsődékben és a házi segítségnyújtásban 92 ezren dolgoznak – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Hogyan minősíthető a munkavállaló?

 A minősítés, azaz a munkavállaló munkavégzés során nyújtott teljesítménye vizsgálatának eredménye, és az erre épülő értékelés kiemelkedő jelentőséggel bír mind a munkáltatói szervezet, mind az egyén szempontjából. Ennek során ugyanis egyrészt feltárhatók a munkavégzés során elkövetett hibák mögött megbújó okok, esetleges rossz munkavégzési módszerek. Másrészt a pozitív visszacsatolás a munkavállaló számára ösztönzést adhat a kiváló munkavégzés folytatására, és továbbfejlesztésére, továbbá karrierépítésének is alapja – olvasható az ado.hu-n.

Bővebben




Tüntetésre készülnek a pedagógusok

Mentsük meg az oktatást, mentsük meg a jövőnket! szlogennel szervez demonstrációt november 22-re, a magyar közoktatás napjára Budapestre a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ). Az érdekképviselet vezetése a részletekkel kapcsolatban keddi megkeresésünkkor még nem akart nyilatkozni, ám annyit informálisan elárultak, azon témák miatt szervezik a tüntetést, melyekről Galló Istvánné, a PSZ elnöke október eleji kaposvári látogatásakor is beszélt. Úgy tudjuk, a legnagyobb ágazati szakszervezet várja nemcsak a társ-érdekképviseleti csoportosulások, de más szervezetek csatlakozását is a kezdeményezéshez – írja a sonline.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector