Startlaphoz Csatlakozz!

Czomba szerint több szakmunkásra van szükség, mint amennyit a képzési rendszer kibocsát

Több szakmunkásra, technikusra van szükség, mint amennyit a jelenlegi képzési rendszer kibocsát, ezért egyebek mellett ki kellene tolni vagy meg kellene szüntetni az iskolarendszerű szakképzés 21-éves korhatárát, hogy érettségi után minél többen tudjanak részt venni abban - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésekért és munkaerőpiacért felelős államtitkára pénteken, Székesfehérváron, a Fejér Megyei Kormányhivatal pályaválasztási kiállításán megtartott szakmai fórumon.

Bővebben




Meghosszabbították a megváltozott munkaképességűek támogatott foglalkoztatását

Három hónappal meghosszabbították a megváltozott munkaképességű, rehabilitálható munkavállalók támogatott foglalkoztatásának határidejét - jelentette be a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal főigazgatói tanácsadója pénteki sajtótájékoztatóján Tatabányán.

Bővebben




Munkástanácsok: fontos a vasárnapi munkavégzés korlátok közé szorítása

A Munkástanácsok szerint fontos a vasárnapi munkavégzés korlátok közé szorítása - közölte a Munkástanácsok Országos Szövetsége az MTI-vel pénteken.

Bővebben




Távközlési Szakszervezet: Ne akadályozzák a szakszervezeti egyesülést

A Távközlési Szakszervezet aggodalommal figyeli a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSZSZ) kongresszusának előkészületeit. A sajtóból értesültünk róla, hogy a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) a kongresszusán olyan döntést hozott, amellyel megakadályozza a Magyar Szakszervezeti Szövetség tényleges megalakulását.

Bővebben




Alig kellenek valakinek az üres háziorvosi praxisok

Hiába csábították többmilliós vissza nem térítendő támogatással a háziorvosokat az évek óta üresen álló praxisokba, azok negyedére sem jelentkeztek. Az október végi pályázati határidőig mindössze 46 pályázat érkezett az Országos Egészségbiztosítási Pénztárhoz – írta a Világgazdaság pénteken.

Bővebben




Milliókat küld létminimum alá a kormány?

Gyakorlatilag megszüntetné a munkanélküli-ellátást a kormány 2018-ra, ezzel párhuzamosan pedig remek választási költségvetést alakítana ki magának. A büdzsé középtávú terveit jóval a 2015-ös költségvetés szövegének benyújtása után csatolták. Átnézve az anyagot, indokolt lehetett a titkolódzás – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Autós demonstrációt szervez a Magyar Szolidaritás Mozgalom

A Magyar Szolidaritás Mozgalom az orbáni gazdaság- és társadalompolitika, a szolgálati, a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjak megszüntetése ellen, az állami szintre emelt korrupció elleni tiltakozásul péntek délután autós demonstrációt szervez – írja a 168 óra.

Bővebben




Így mentheti meg bennragadt szabadságát

A közeledő év vége miatt számolni kell a még ki nem adott szabadságnapokkal. Átvihetők-e 2015-re? A munkavállaló dönt, vagy az összetorlódott munkákra hivatkozva a munkáltató? A cég leállása, a próbaidő hogyan befolyásolja a szabadságot? Az Adózóna összeállítása.

Bővebben




Facebook az irodai gépen? Nem alapjog!

 Manapság már kevés olyan munkakör létezik, amihez nincs szükség internetre. Ahol van, ott ezt az eszközökkel együtt a munkáltatónak kell biztosítania. Hogy mire és hogyan használható a rendszer, azt érdemes szigorúan szabályozni – olvasható a Piac&Profit oldalán.

Bővebben




25 éves a NAVOSZ

Nagy tisztelettel köszöntöm a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő NAVOSZ minden tagját és vezető tisztségviselőit!

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector