Startlaphoz Csatlakozz!

Magyar Szakszervezeti Szövetség: Mindenkihez! Azonos érdek - közös cselekvés!

 A Magyar Szakszervezeti Szövetség 2014. november 21-én megtartotta első kongresszusát, döntött az integráció megvalósításához szükséges lépésekről.

Bővebben




Magyar Szakszervezeti Szövetség: végigviszik az egyesülési folyamatot

Nem vitte kenyértörésig a belső vitát a három egyesülni kívánó szakszervezeti konföderáció. A Magyar Szakszervezeti Szövetség pénteki kongresszusán megerősítették: végigviszik az egyesülési folyamatot – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Szakszervezetek tüntettek a társadalmi párbeszédért Budapesten

A Liga Szakszervezetek szervezésében mintegy 500-an tűntettek a munkavállalói jogokat érintő érdemi társadalmi párbeszédért pénteken Budapesten a Kossuth tér szomszédságában, az Alkotmány utcában.

Bővebben




Hogyan bánjunk az Y-generációval?

A közkeletű vélekedéssel szemben nem igaz az, hogy a munkaerőpiacon egyre nagyobb arányban jelen lévő Y nemzedék tagjai – azaz az 1980 és 2000 között születettek – jelentősen különböznének az idősebb generációktól. A brit Oxford Economics kutatóintézet és az SAP német üzleti szoftverfejlesztő és szolgáltató valószínűleg komoly vitát kiváltó felmérése szerint ugyanis az Y nemzedékhez tartozók számára sem a munka és magánélet közötti ideális egyensúly elérése a legfontosabb, hanem az, hogy megfelelő fizetést, illetve kompenzációt kapnak-e - írja a HVG.

Bővebben




A diákokért vonulnak utcára a pedagógusok

 Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke szerint a kormány több bevezetett és tervezett közoktatási intézkedése sérti a diákok oktatási jogait. Interjú a Magyar Narancsban.

Bővebben




Tarnai szerint megszűnhet a munkavállalók kiszolgáltatott helyzete a vasárnapi zárva tartással

A Pest megyei kormánymegbízott szerint az üzletek vasárnapi nyitva tartásának korlátozásával megszüntethető lenne a munkavállalók jelenlegi, sokszor kiszolgáltatott helyzete a munkaadókkal szemben.

Bővebben




A közmunkaprogram lefelé húzza a bérstatisztikát

A várakozásoknak megfelelően, pozitívan alakulnak a kereseti tendenciák az MTI által pénteken megkérdezett elemzők szerint.

Bővebben




Megszűnik a nyugdíjrefom-alap

A kormány benyújtotta a 2015. évi költségvetést megalapozó törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, amelyben egyebek mellett módosítja az államháztartási törvényt, megszünteti a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapot és sávosan határozza meg az alkoholok jövedéki biztosítékrendszerét.

Bővebben




A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete egyetért a LIGA Szakszervezetek megfogalmazott céljaival

 A TUDOSZ egyetért a demonstrációval és támogatja annak célját. A Társadalmi Párbeszéd intézményeinek léte a rendszerváltás egyik vívmánya volt, ami mostanra teljesen kiüresedett, ha névleg esetleg még létezik is, súlytalanná vált.

Bővebben




A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete támogatja a Pedagógusok Szakszervezetének demonstrációját

 A TUDOSZ egyetért a demonstrációval és támogatja a megmozdulást. Egyetért a Pedagógusok Szakszervezetének tiltakozásával.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector