Startlaphoz Csatlakozz!

Boros Péterné: dolgozói szegénység az állam szolgálatában

  A Miniszterelnökségen bevezetett tízórás foglalkoztatás csak a jéghegy csúcsa, a közszférában évek óta zajló létszámcsökkentés maga után vonja, hogy a megmaradt apparátuson teríti szét a munkát az állam - mondta Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének főtitkára. Hat éve nem volt béremelés, kétszázezer ember havi 75.770 forintot keres, ez nem más, mint dolgozói szegénység az állam szolgálatában - mondta a főtitkár. December hatodikán tüntetnek a Nemzetgazdasági Minisztérium előtt – írja az Origo.

Bővebben




A KSH szerint csökkent a szegénység 2013-ban Magyarországon

A szegénység vagy társadalmi kirekesztődés kockázatának kitettek aránya 2013-ban együttesen 31,1 százalékot ért el, ami 2,4 százalékponttal alacsonyabb, mint egy évvel korábban - állapította meg a KSH legfrissebb, a háztartások életszínvonaláról szerdán közzétett kiadványa.

Bővebben




Együtt lázadnak a buszsofőrök a mozdonyvezetőkkel

Demonstrálnak a szakszervezetek a korkedvezményes nyugdíj megszüntetésének terve miatt – olvasható a hir24.hu oldalán.

Bővebben




Kötelező lesz a rabmunka

2015 januárjától törvényi kötelezettség lesz a büntetés-végrehajtási intézetekben az elítéltek számára a munkavégzés - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a büntetés-végrehajtás országos parancsnokának gazdasági és informatikai helyettese.

Bővebben




Minimálbér: csak a keretekről állapodtak meg

Egy év után összehívták a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) ülését, hogy a jövő évi bérekről is tárgyaljanak verge – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




Egyeztetésre várnak a tanárok

 A tankönyvellátás és az előmeneteli rendszer problémáiról is beszélt kulturális bizottsági meghallgatásán Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Nyomatékosította, nem a „drasztikus leépülés” éve következik a közoktatásban – írja a Magyar Hírlap.

Bővebben




Lényegesen több embert irányítanak a téli közfoglalkoztatási programokba

Rendelkezésre állnak a források a téli közfoglalkoztatási programokra, amelyekben lényegesen több ember vehet részt, mint az előző években - jelentette ki a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára szerdán Szegeden.

Bővebben




A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet csatlakozott a Mozdonyvezetők Szakszervezete által, a „Békés menet a korkedvezményért!” felhívással meghirdetett demonstrációhoz

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet csatlakozott a Mozdonyvezetők Szakszervezete által, a „Békés menet a korkedvezményért!” felhívással meghirdetett demonstrációhoz.

Bővebben




A dolgozók alacsony bére miatt felfüggesztették egy magyar cég tevékenységét Franciaországban

Felfüggesztette a magyar OLP-TECH Szerelőipari és Szolgáltató Kft. tevékenységét a dél-franciaországi Aquitaine prefektusa, mert 31 magyar munkavállalóját elfogadhatatlan feltételekkel foglalkoztatta a Bordeaux városától 20 kilométerre északra található Arsac napelem parkjának kivitelezésén - adta hírül szerdán honlapján a Le Figaro című napilap.

Bővebben




Brutális elbocsátás a közmédiában

Száznál több, de kétszáznál kevesebb munkavállaló elbocsátására készül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) – értesült a Népszabadság. A csoportos létszámleépítést a napokban hivatalosan is bejelenti Szabó László Zsolt vezérigazgató.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector