Startlaphoz Csatlakozz!

A félelem tüntette el a magyar betegeket

Nem buli táppénzre menni a munkahelyről. Inkább rendes szabadságot vesznek ki a magyarok, betegszabi helyett. Egyrészt félnek, másrészt a táppénz nem vonzó. Emellett egyre egészségesebbek – olvasható a buksza.postr.hu posztjában.

Bővebben




Az élőmunkát terhelő adók és járulékok változásai

Az őszi adócsomagnak a munkavállalókat érintő rendelkezései közül a legfontosabbak két jelentős célt szolgálnak: egyrészt a családok további támogatását, másrészt a nem pénzben adott juttatások rendszerének átalakítását - tájékoztatta a PwC Magyarország a ProfitLine.hu-t.

Bővebben




A megfelelő lakás- és szociálpolitikáért tiltakoztak a Kossuth téren

Villámgyors sátorozás kerekedett a Kossuth téren, amikor tüntetők a hajléktalanságra és a szegénységre hívták fel a figyelmet. Az ország karácsonyfája elé kitelepült aktivisták így kívántak békés ünnepeket – tudósított a Magyar Narancs.

Bővebben




Ennyit jelenthet nettóban

Utolsó pillanatban, de kiderült, mennyi lehet jövőre a minimálbér, a bérminimum. Hogy valóban ennyi lesz-e, az még kérdéses. Mert bérmegállapodás továbbra sincs. A közszolgák képviselői kivonultak a tárgyalásról – olvasható az fn.hir24.hu oldalán.

Bővebben




Csak a közmunka hajtja a foglalkoztatást

  Októberben a nemzetgazdaságban az átlagos nettó kereset 3,3 százalékkal növekedett éves alapon, ami az októberi mínusz 0,4 százalékos inflációval együtt 3,7 százalékos nettó reálbér-emelkedést jelent. 

Bővebben




Te mi leszel, ha nagy leszel?

Ilyen munkakört most láttam először: egy közmunkás lombfúvóval a kezében egykedvűen bandukolt a járdán, ahonnan az úttestre fújta a leveleket. Ahonnan viszont az elhaladó autók és buszok menetszele visszafújta a leveleket a járdára. A buszmegállóból sokan figyelték a közmunkás hiábavaló fáradozását – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




25 ezer forintos utalványt kaptak a kormányhivatal dolgozói

A miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János döntése értelmében valamennyi fővárosi és megyei kormányhivatal nem vezető beosztású munkatársának a karácsonyi ünnepek előtt 25 ezer forint értékben Erzsébet utalványt biztosítottak - közölte a megyei kormányhivatal.

Bővebben




A középiskolások a lehetőségeket látják az EU-ban

 Az EU munkahelyeket teremt, segít a fiataloknak külföldi tapasztalatokat szerezni, ráadásul jóval több támogatást ad Magyarországnak, mint amit a válaszadók 70%-a először gondol. Többek között ez derül ki a Mi vagyunk Európa! 2 program keretében készült, nem reprezentatív kutatásból. A kérdőíveket a programban részt vevő 30 iskola 9528 diákja és tanára töltötte ki – írja a profitline.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector