Startlaphoz Csatlakozz!

Ajándék csak a gyerekeknek, de a halászlén nem spórolunk

A legfrissebb felmérések szerint az idén kevesebbet költünk majd a karácsonyi menüre, de vannak ételek, amiről képtelenek vagyunk lemondani. Sok család van, ahol nem is kerül ajándék a fa alá, a lakosság negyede pedig csak a gyerekeknek vesz ajándékot.

Bővebben
Így kebelez be a munka az ünnepek alatt is

A munkavállalók nagy része nem képes kikapcsolni az ünnepek alatt. Utánajártunk, miért dolgozunk még a karácsonyfa alatt is. Mindenki élete napi 24 órából, heti 7 napból és évi 52 hétből áll. Kutatások bizonyítják, hogy a rendelkezésünkre álló időt minden esetben megpróbáljuk úgy felhasználni, hogy az az elképzeléseink szerinti legnagyobb sikert eredményezze. Ez a legtöbbünk számára még több munkával töltött időt jelent.

Bővebben
Tényleg dőzsölünk karácsonykor?

Az ünnepi szezonban a fogyasztók átlagosan 16 százalékkal többet költenek, 2013-ban a főbb nyugati gazdaságokban a karácsonyi kiadások összértéke elérte a 445 milliárd dollárt. De kik szórják leginkább a pénzt? – tette fel a kérdést a Piac&Profit.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector