Startlaphoz Csatlakozz!

Egy évvel meghosszabbítják a diplomamentő program

Egy évvel meghosszabbítják a diplomamentő programot, január 12-től ismét lehet jelentkezni a képzésekre, amelyek februárban indulnak - mondta Pákozdi Szabolcs, a programot megvalósító Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) ügyvezető igazgatója.

Bővebben




Soha nem látták ennyire sötéten a jövőt a magyar fiatalok

A K&H pályakezdők jóléti index legalacsonyabb értékét hozta a 2014. év végi felmérés – ismertette a Világgazdaság.

Bővebben




Workania: 6 százalékkal nőttek a bruttó fizetések 2014-ben

Magyarországon tavaly 6 százalékkal, 246 ezer forintra nőttek a bruttó átlagfizetések 2013-hoz képest. A legnagyobb növekedés a munkaerő-közvetítés és tanácsadás területén volt, de jelentősen emelkedtek a fizetések a vendéglátásban és a kiskereskedelemben is - derült ki a Workania internetes állásportál által működtetett Fizetesek.hu éves felméréséből.

Bővebben




Vasárnapi zárva tartás: Szlovákiába mennek a magyar webáruházak?

Szlovákiába terelődhet át az internetes kereskedelem egy része hazánkból, miután márciusban életbe lép a vasárnapi pihenőnap kapcsán elrendelt értékesítési tilalom a webáruházak esetén is – vélekednek a Magyar Nemzet által megkérdezett szakértők. Más vélemények szerint nem okoz gondot az új intézkedés, mivel vasárnap amúgy sem jellemző a termékek házhoz szállítása - írta a Magyar Nemzet.

Bővebben




Vasárnapi pihenőnap: a részleteket tisztázó rendelet az első negyedévben készül el

A vasárnapi pihenőnapot bevezető törvényhez kapcsolódó, „a részletekre kiterjedő rendelet” 2015. első negyedévében készül el, de a törvény már most is számos kivételt tartalmaz - közölte az MTI érdeklődésére csütörtökön a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Bővebben




Az MTVA csoportos létszámcsökkentési szándékot jelentett be

A gazdasági racionalizálás, a bérköltségcsökkentés, valamint a vállalat működtetése és a munkafolyamatok ésszerűsítése miatt, az MTVA 177 fős csoportos létszámcsökkentést tervez végrehajtani.

Bővebben




Kirúgáshullámmal áll fel az állami propagandagép

Miközben új állami tévécsatornák indítását jelentik be, eldőlt az is: Dobos Menyhért lesz a négy összeolvadó médium – az MTV, a Duna TV, a Magyar Rádió és az MTI – helyébe lépő Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója, a többi intézményvezető sorsa bizonytalan. A cégek 150 kiemelt fizetésű dolgozójának többségét elbocsátják – tudta meg a Népszabadság.

Bővebben




Az állam a nagy nyertese a minimálbér-emelésnek

2010 óta 93 százalékkal nőtt az egy minimálbéres után az államkasszába befolyt összeg, miközben az érintettek csupán 14 százalékkal visznek haza többet – írja az mfor.hu.

Bővebben




Ma még családi programnak számít a vasárnapi vásárolgatás

Az outletek és a Decathlon sportáruházlánc vásárlóinak egyaránt hiányozni fog a vasárnapi nyitva tartás, hiszen ezek látogatása családi programnak számít. A kereskedők a hét utolsó napján érik el heti forgalmuk több mint ötödét és attól félnek, szombaton még nagyobb lesz a tumultus – írja a Világgazdaság.

Bővebben




YoUnion: Szakszervezet az ifjúságért, európai projekt

A YOUnion – Union for Youth VP-2013-001-0113 EU-s projekt 2014-ben zajlott, a zárókonferenciára 2014. december 12-én került sor. Az empirikus kutatás kiterjedt mind a hat magyarországi szakszervezeti konföderációra (melyek közül folyamatban van háromnak az egyesülése), továbbá három ágazati szakszervezetre (vegyipar, vasút, kereskedelem) és két vállalati szakszervezetre (posta, villamosenergia-ipar). Az interjúalanyok 35 év alattiak voltak: többnyire ez az a korhatár, amikor ifjúsági vezetői tisztségüket át kell adni a fiatalabbaknak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector