Öt rossz szokás, amit felejtsünk el, ha állást akarunk

Bizonyára sokan tűzték ki maguknak azt a célt, hogy idén új, a korábbinál jobb munkát szereznek. Nem árt azonban tanulni a hibákból. Öt gyakori álláskeresői bakit gyűjtöttünk össze, amibe valószínűleg sokan belefutottak már – írja a monster.hu

Bővebben




Borúlátó a magyarok: csak azt vesszük meg, amit kell

A GfK fogyasztóibizalom-indexe 1 ponttal emelkedett tavaly a negyedik negyedévben az előző negyedévhez képest, a fogyasztói várakozások stagnáltak, míg a vásárlási hajlandóság enyhén nőtt - közölte a piackutató intézet csütörtökön.

Bővebben




Szja-bevallás: segít a NAV

 A 2014-es adóbevallás elkészítéséhez már letölthetők a formanyomtatványok és a kitöltési útmutatók – írja az ado.hu.

Bővebben




Jutalommal kompenzálták volna a polgármester fizetését

A Hajdú-Bihar megyei Szentpéterszeg hatfős képviselő-testülete a legutóbbi ülésén leszavazta azt a javaslatot, miszerint Olajos Mihály független polgármester ezután minden hónapban 166 070 forint jutalmat kapjon, így kompenzálva azt, hogy a falu első emberének a fizetése múlt év október óta a törvényi változás miatt pontosan 166 070 forinttal csökkent – írja a Népszabadság.

Bővebben




Egyre több német politikus szorgalmaz új bevándorlási rendszert

Németországban egyre több politikus szorgalmazza egy új bevándorlási rendszer kidolgozását, január első napjaiban a konzervatívok, a szociáldemokraták és az ellenzéki Zöldek részéről is felvetették, hogy társadalmi vitára és egy új törvény megalkotására van szükség.

Bővebben