Startlaphoz Csatlakozz!

Tesco-kirúgások: árufeltöltők és kasszások kerülnek utcára

Bár a kormány három éve úgy módosította a Munka törvénykönyvét, hogy a munkáltatók számára a kötelező szakszervezeti tájékoztatást kikerülve, megkönnyítse a tömeges elbocsátásokat, a Tesco mégis értesítette a szakszervezeteket – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




A webáruházak is kitehetik a zárva táblát

 Március 15-e után vasárnap nem lehet házhoz szállítani az online megrendelt árukat. A Tesco eddig vasárnap is kivitte a tejet és a mosóport, de tavasztól nemcsak az üzleteiket kell bezárniuk, hanem az árukiszállítás is szünetelni fog vasárnaponként. Ennek ellenére egyes szakemberek szerint a webáruházak akár profitálhatnak is a vasárnapi zárva tartásból – olvasható az Origo oldalán.

Bővebben




Egymillió számlát zároltak

Közel egymillió egészségpénztári vagy nyugdíjpénztári tag számláját zárolták január 1-jétől, mert az ügyfelek nem azonosították magukat személyesen. A feledékeny tagok nem használhatják fogorvosi, szemészeti vagy egyéb orvosi egészségkártyáikat, amíg nem esnek át az ügyfél-azonosításon. A pénzük azonban biztonságban van,

Bővebben




Minden Magyarországon végzett orvos állami ösztöndíjrendszerben vehet majd részt

Elkészült egy jogszabálytervezet, amelynek értelmében minden Magyarországon végzett orvos állami ösztöndíjrendszerben vehet majd részt az ötéves egyetemi képzés után - mondta az egészségügyi államtitkár az Origo hírportálon hétfőn megjelent interjúban.
 

Bővebben




Bezár a Márkushegyi Bányaüzem

14 óra 10 perc. Nyílik a kapu, kiömlik rajta ötszáz ember. Hideg van, néhányan ugyan rágyújtanak vagy a kocsma felé veszik az irányt, de a többség a buszokhoz siet. Vége a munkanapnak. És a bányának – olvasható a Vasárnapi Hírekben.

Bővebben




Mi, mennyi 2015-ben?

A minimálbér nőtt, a szociális ellátások összege nem, vagy csak alig változott – derül ki a Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által összeállított, hiánypótló dokumentumból.

Bővebben




Nyugdíjszabályok 2015-ben

 Az ado.hu cikke áttekinti a nyugdíjrendszer legfontosabb elemeit és azok idei változásait. Mivel az úgynevezett valorizációs szorzószámokat márciusban közlik, az addig nyugdíjba vonulók 2015-ös nyugdíját nem lehet megállapítani; az érintettek egyelőre nyugdíjelőleget kapnak.

Bővebben




Ezeket a boltokat zárja be a Tesco Magyarországon

Közleményben erősítette meg a hétvégi sajtóértesüléseket a Tesco. A kormány kiskermultik elleni küzdelme most félezer munkahelybe kerül.

Bővebben




Ma adja át a felmondásokat a Tesco

A Magyar Nemzet úgy tudja, lesz olyan dolgozó, akinek új állást kínálnak. A lap arról ír: az elbocsátásokat azzal indokolják majd az érintetteknek, hogy azokra a kormány döntései miatt van szükség.

Bővebben




Több hajléktalan dolgozhat

Egész Magyarország területére kiterjesztené a kormány azt a fővárosban évek óta sikeresen működő mintaprogramot, amelyben hajléktalanokat foglalkoztatnak. A Belügyminisztérium tájékoztatása szerint eddig 16 megyében a fővárossal együtt 35 településen 43 közfoglalkoztató jelezte, hogy részt venne a programban. A program kiszélesítésével az eddigi néhány száz helyett több mint másfél ezer fedél nélkül élő ember juthat munkához.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector