Startlaphoz Csatlakozz!

Az eddigieknél hosszabb programokban vesznek részt a közalkalmazottak

A téli közfoglalkoztatás keretében jelenleg közel 30 ezer ember képzése zajlik, a tanfolyamokról eddig mindössze a tanulók egy ezreléke, 28 ember morzsolódott le – tudta meg a Magyar Nemzet. Januártól számos kedvező változás segíti a közfoglalkoztatottakat: az eddigieknél hosszabb idejű programokban vehetnek részt, és akár egész évben dolgozhatnak.

Bővebben




Népszavazást kezdeményez a Liga szakszervezetek és a VOSZ a vasárnapi pihenőnapról

 Népszavazást kezdeményez a Liga Szakszervezetek a Vállalkozók Országos Szövetségével (VOSZ) a kötelező vasárnapi zárvatartás ellen – jelentette be Gaskó István, a Liga elnöke pénteken a szervezet elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

Bővebben




Egyre kisebb térben, ugyanannyi munkavállalóval

Nagyon sok cég a költözéskor, amelynek a célja leginkább a megtakarítás, új, szép és ergonomikus irodabútorokat vásárol. Ezzel szinte kárpótolja a munkavállalókat a berendezett életük újraszervezéséért, és gyakran a nem feltétlenül kedvezőbbé váló irodai munkakörülményekért. Ugyanakkor a startupok, a gyógyszeripari és IT területen dolgozó cégek egészen forradalmi, „otthonos” irodákban élik az életüket. Az elmúlt évtizedek nagy hazai és nemzetközi irodabútor-, és berendezési trendjeiről beszélgettünk a minőségi irodabútort gyártó cég, a Bene vezető értékesítőjével, Molnárné Westermann Krisztinával.

Bővebben




Új szabályok a pénzbeli egészségügyi ellátásra

A gyedre, illetve a TAJ-szám igénylésére vonatkozó előírások, valamint a méltányossági kérelmek foglalkoztatókra vonatkozó szabályai is változtak a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló törvény végrehajtására vonatkozó kormányrendelet módosításával – ismertette az adozona.hu.

Bővebben




20-30 millió forint kellene a nyugdíjas évekre

Ahhoz, hogy a mai fiataloknak gondtalan időskoruk legyen, már most gondolniuk kell arra, miből fognak később lemondás nélkül megélni. Aki már 25 évesen félretesz, havi 10 ezer forintból is megspórolhatja a megfelelő összeget – olvasható az fn.hir24.hu-n.

Bővebben




13 ezerrel megint ugrott az állástalanok száma

 A november végi adatok szerint egy hónap alatt ismét 13 ezer fővel emelkedett a regisztrált álláskeresők száma, ami négyhavi mélypontot jelent így - derül ki a foglalkoztatási szolgálat adataiból, melyet az mfor.hu ismertetett.

Bővebben




Családi adókedvezmény: sürgősen lépjen, ha pénzt akar

Aki szeretné, ha az év elejétől kezdve megkapja a neki járó adó- és járulékkedvezményt, annak célszerű már januárban nyilatkozni a munkáltatójának. Első házasokra is vonatkozik! – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




További Tescókra kerülhet lakat

 Cáfolta a Magyar Nemzetnek  a Spar üzletlánc azt a sajtóértesülést, amely szerint heteken belül lakat kerül tucatnyi áruházukra. Ezzel szemben a Tesco nem áll meg a 13 üzlet bezárásánál, az év során további intézkedések várhatók.

Bővebben




Képernyő előtt: ezek a legfontosabb munkavédelmi előírások

 Talán meglepő, de a képernyő előtti munka is rejt kockázatokat, így, mint minden más területre, munkavédelmi előírások is vonatkoznak rá. Íme a legfontosabb szabályok a Piac&Profit oldalán.

Bővebben




Kötetlen munkarend

 Kötetlen munkarendben dolgozó munkavállaló végezhet-e munkát munkaszüneti napon? Elrendelhető-e részére munkaszüneti napon munkavégzés? Jár-e részére díjazás ebben az esetben? Ha igen, mekkora? A kérdésre dr. Kártyás Gábor munkajogász válaszolt a munkajog.hu oldalán.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector